Saturday, June 12, 2021
HomeZanimljivostZvijezde nove Victoria’s Secret kampanje su punije dame

Zvijezde nove Victoria’s Secret kampanje su punije dame

Božićna kolekcija donjeg veša “Victoria’s Secret” predstavljena je u novoj kampanji u kojoj su učestvovale manekenke svih profila – mlade, u srednjim godinama, mršave, bucke.

Poruka koju brend želi da pošalje novom reklamnom kampanjom je pozitivan pogled na svijet, saradnja, prihvatanje i proslava individualnosti i različitosti.

Tu su 51-godišnja Helena Kristensen i 50-godišnja Danijela Pestova, ali i plus sajz modeli Kendis Hafin i Devin Garsija.

Nova kampanja prikazuje novu eru poslovanja čuvenog brenda koji je godinama angažovao samo manekenke savršenih proporcija.

Valentina Sampajo je postala prva transrodna manekenka koja je počela da radi za ovu modnu kuću. Direktor “Victoria’s Secret” Ed Rezek ovom odlukom je pokušao da se iskupi za neprimjeren komentar o transrodnim modelima poslije revije iz 2018. zbog kojeg se našao na udaru javnosti, prenosi Nova.rs.

“Da li bi trebalo da imamo transrodne manekenke na reviji? Ne mislim. Zašto? Jer je naša revija fantazija”, izjavio je tada u intervjuu za časopis Vogue. Zbog te izjave je izgubio dvije dugogodišnje manekenke, Karli Klos i Lili Oldridž.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments