Thursday, July 29, 2021
HomeLifestyleŽena rodila dete svom bivšem posinku: Nikad ne znaš što će ti...

Žena rodila dete svom bivšem posinku: Nikad ne znaš što će ti život donijeti

MARINA Balmaševa ponosno je podelila prvu porodičnu fotografiju svog novorođenčeta i svog bivšeg posinka, a danas oca njene kćeri.

Naime, ova 36-godišnjakinja je u januaru rodila devojčicu koju je dobila u braku s novim suprugom Vladimirom Šavirinom. To ne bi bilo ništa neobično da Marina nije upoznala Vladimira kada je on imao samo sedam godina te da tada nije bila udana za njegovog oca, Alekseja Šavirina.

Par iz Rusije bio je u braku deset godina i usvojio je petero djece, no Marina se potom razvela od Alekseja i udala za njegovog, sada 21-godišnjeg, sina.

“Nikad ne znaš što će ti život doneti i kada ćeš upoznati osobu koja te nasmejava. Znam da će nas neki osuđivati, drugi će nas podržati, ali mi smo srećni i želimo da i vi budete takvi”, napisala je u opisu fotografije kojom je izazvala zgražanje, pa čak i bes. Na spornoj fotografiji su ona i njen sadašnji suprug, ali je fotografija nastala kada su njoj bile 22 godine, a njemu tek sedam.

Marina je prethodno otkrila kako je prošla niz tretmana plastične hirurgije kako bi postala privlačna svom supružniku, a redovno je pratioce obaveštavala i o svojoj trudnoći. Tako je otkrila kako Vladimir nije bio prisutan na porođaju, ali i da se njen bivši suprug sada brine za njihovih petero usvojene dece, piše The Sun.

Takođe je ispričala kako je inzistirala na predbračnom ugovoru kako bi zadržala sav svoj novac i imovinu u slučaju razvoda od novog muža.

“Kajem li se što sam uništila porodicu? I da i ne”, priznaje Marina te dodaje kako je danas puno srećnija jer se “preselila u veći grad, voli i voljena je”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Most Popular

Most Popular