Saturday, May 8, 2021
HomeOsa newsŽena pronašla čudnu poruku u snegu, pitala je ljude šta znači: Odgovori...

Žena pronašla čudnu poruku u snegu, pitala je ljude šta znači: Odgovori su je prestravili

Korisnica TikToka poznata kao Džejd podelila je sa svojim pratiocima snimak bizarne poruke koju je pronašla ispisanu u snegu na kanti za đubre. Dobila je odgovore koji su je prestravili.

Džejd, za koju se veruje da živi u Americi, objasnila je kako je ujutru izašla da baci smeće, kada je naišla na dva slova koja su bila ispisana u snegu.

Kratko je pisalo “1F”, a Džejd je snimak podelila na društvenoj mreži u nadi da će joj drugi korisnici objasniti o čemu se radi.

Dobila je odgovore zbog kojih se uplašila.

Naime, kako prenosi Mirror, hiljade ljudi odmah je požurilo da joj odgovori, rekavši joj da bude na oprezu i na sigurnom.

 To znači “jedna žena”. Poručuje ljudima koji žele da vas opljačkaju ili šta već, da živite sami – napisao je jedan korisnik.

“Pretpostavljam da je to loše, zato se čuvajte”, “Pospite sneg po tome i napišite “2M”, “Može da znači više stvari, ali ni jedna nije dobra”, nizali su se komentari.

Neki korisnici su posavetovali Džejd da odmah pozove policiju, a ona je kasnije objasnila da su je komentari prestravili, pa se zaista obratila organima reda, ali nisu mogli ništa da učine. Posavetovali su je da bude oprezna i da ode kod prijatelja ili rođaka.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments