Saturday, May 8, 2021
HomeArhivaŽeljko Milašinović – I oblaci plaču

Željko Milašinović – I oblaci plaču

Multitalentovani mladi umetnik iz Hrvatske, Željko Milašinović, o kome smo već imali prilike da pišemo i da ga predstavimo kao naše Lice sa naslovne strane, pored uspeha koji je ostvario kao pisac, sada je izdao i svoj prvi singl I oblaci plaču.

Premijerno za Orange Star otkriva prve utiske nakon snimanja svog pevačkog prvenca:

Radi se o pesmi nastaloj u koautorstvu sa DJ Masterom, a vokale sam pevao zajedno sa Markom Sandozom. Ispostavilo se da smo odličan trio.

Neko ko piše knjige i stvara muziku, a ima tako malo godina, zaista se može pohvaliti izvanrednim talentom, ali i vrednim radom. Kako si ti zadovoljan postignutim?

Izuzetno sam zadovoljan jer smatram da sam stvorio jak temelj za ono što ću u budućnosti raditi. Kada je konkretno o pesmi ’’I oblaci plaču’’ reč, to je izvrsna uvertira za moj prvi singl ’’Lavina’’ na kom već dugo i strpljivo radim, i koji će biti rezultat samostalnog angažovanja, a izlazi u oktobru.

Kao nekome ko tvoj rad od početka prati, jako smo ponosni jer svi ’’izdanci’’ Lica sa naslovne strane već uveliko nižu uspehe i daju nam sve više novih razloga da ih u njihovom radu podržimo. Ni ti nisi izuzetak, želimo ti puno uspeha sa novom pesmom!

Hvala vam, zaista cenim vašu medijsku podršku i srećan sam što svojim radom uspevam da opravdam veliku čast koju ste mi ukazali!

Tekst: Kristina Mogul

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments