Sunday, August 1, 2021
HomeOsa newsDomaće vestiŽeljela sam da živim ružičasti život, a onda…

Željela sam da živim ružičasti život, a onda…

Nataša Bekvalac, koja je o svom životu otvoreno govorila pred kamerama, nikada nije krila šta se zapravo dešava iza spuštene zavjese, prenosi Story.

Snažnim krilima i nakon što ju je život dobro ošamario, uspjela je da se vine u visine, a najveći pokretač bile su njene ćerke Hana i Katja.

Kao tinejdžerka mislila je da je život protkan ružičastim nitima, ali ju je sudbina uvjerila u suprotno.

Nakon tri razvoda, pop zvijezda više ne priželjkuje ljubav, iako je i muškarce idealizovala, baš kao i njena omiljena lutka Barbika. Život je naučio da ne mari za mišljenja drugih, a vječno dijete u sebi uspjela je da zadrži i nakon brojnih razočaranja…

“Moja omiljena lutka. Barbi. S njom sam se igrala kao mala. Željela sam da živim taj san… Savršen ružičasti život. Ken i bar dvije Skiperke. Onda sam porasla i shvatila da nije sve tako ružičasto, ali i da pored toga život može biti srećan. Uostalom, kada je Barbi marila šta o njenom životu misli komšiluk… Probudi dijete u sebi i živi život koji ti želiš”.

Nataša punom parom radi na novim projektima, a o tome je nedavno obavijestila i svoje pratioce. Objavom na „Instagramu” najavila je nove hitove rečenicom: „Strašne pjesme vam spremam”. Ovim postom probudila je znatiželju i sad svi s nestrpljenjem očekuju lavinu dobrih nota i pozitivne energije.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Most Popular

Most Popular