Thursday, May 13, 2021
HomeArhivaZbog zgodnog supruga i dece povukla se iz javnosti, ali ovaj put...

Zbog zgodnog supruga i dece povukla se iz javnosti, ali ovaj put nije promakla fotografima

Radi se o 45-godišnjoj glumici Evi Mendes, koja je svoje prvo dete, kćerkicu Esmeraldu, rodila u 42. godini života. Glumica je uspela čak 7 mjeseci skrivati trudnoću, što je retko kojoj dami u Hollywoodu pošlo za rukom, a dugo je skrivala i drugo blaženo stanje s kćerkicom Amadom.

Naime, glumica se zasitila života u centru pažnje još 2011. godine kada je upoznala kolegu Ryana Goslinga. Iako je i ranije skrivala privatni život kao zmija noge, ipak je bila rado viđen gost crvenih tepiha te raznih evenata.

Par se i venčao u strogoj tajnosti, no niko ne zna tačno kada i gde niti šta je nosila mladenka, a Eva je odlučila i promeniti karijeru te se posvetiti vlastitoj modnoj liniji, a ne snimanju novih filmova, u kojima je više nećemo gledati.

Upravo zato vidjeti zanosnu glumicu u šetnji s kćerkicama sunčanim Los Angelesom bio je praznik za oči, a Eva je još jednom dokazala kako i u ležernom izdanju izgleda neverovatno seksi. Iako u petoj deceniji, glumica je i dalje na listama najlepših žena sveta, i to pri samom vrhu, pa je tokom karijere snimila i brojne zanosne naslovnice.

Ryan je pravi srećnik, u to nema sumnje!

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments