Thursday, August 5, 2021
HomeLifestyleZBOG MUŽA PROMENILA VERU, PA PROŽIVELA PRAVI PAKAO: Evo šta su joj...

ZBOG MUŽA PROMENILA VERU, PA PROŽIVELA PRAVI PAKAO: Evo šta su joj uradili svekar i svekrva!

Karli Klos (29) je jedna od najuspešnijih manekenki današnjice. Sa 17 godina je prvi put krasila naslovnicu Voga, da bi nakon toga bila zvezda ovog magazina još 39 puta.

Bila je deo postavke Viktorijinih anđela, ali je odustala kakobi se posvetila studiranju.  Karli kaže kako se sa 21 godinom zasitila svega, bila je veteranka u svom poslu i nije osećala nikakave izazove u modnom svetu.

“Oduvek me je privlačio svet tehnologije, ali ga nisam razumela što me je činilo frustriranom, rekla je jednom prilikom ona. Tada je odlučila da upiše kurs kodiranja kako bi stekla iskustvo.”

Karli je do danas osnovala kamp Kode with Klossy koji daje stipendije mladim devojkama koje zanima informatika, inženjerstvo i matematika.

Pored njenog zanimljivivog i netipičnog poslovnog života Karli ima još uzbudljiviji ljubavni život. Pre 3 godine lepa manekenka se udala za Džošuu Kušnera, brata Džareda Kušnera (suprug Ivanke Tramp) koji je zet bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa.

Par se venčao u oktobru 2018., a manekenka je zbog supruga promenila veru i postala jevrejka. “Pratila sam svoje srce i udala se za muškarca koga volim uprkos svim komplikacijama koje su došle”, rekla je jednom prilikom Karli.

Naime, Džošuina porodica je smatrala da Karli nije dovoljno dobra za njega, pa su je upoznali tek nakon 6 godina zabavljanja.

Njegovoj porodici je najviše smetalo to što Karli nije iste veroispovesti kao njihov sin. O njoj su godinama govorili ružne stvari, a svoje mišljenje nisu se trudili da sakriju.

Čak i kada je promeila veru, ni to im nije bilo dovoljno. Iako su odlučili da je upoznaju, šuška se da odnosi i dalje nisu dobri, a kako bliski ljudi njima navode, nikad neće ni biti.

Međutim, Karli je sigurna u svoju ljubav i nikad nije ni pomišljala da napusti supruga.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Most Popular

Most Popular