Wednesday, November 25, 2020
Home Osa news Zašto udate žene varaju

Zašto udate žene varaju

Udate žene žele muškarca koji će ih seksualno “izluđivati” kako bi se ponovo osjetile mladoliko i seksi.

Pročitajte zbog čega najčešće varaju:

  1. Fatalna privlačnost

Njima nedostaje da se ponovo osjete privlačno. Aluzije na seks najbolji su način, muškarac koji može da joj probudi maštu, pokrenuće u njoj i nešto nedokučivo. One ne padaju na vulgarnost i perverzije, već na inspirativnog muškarca.

Ako je neko podstakne da o njemu razmišlja kao o nekome sa kim može da ima seks, onda su velike šanse da se žena odluči na prevaru.

  1. Kada muškarac učini da se osjeća lijepom

Većina udatih žena ne osjeća se privlačnom – jedini muškarac u njihovom životu vjerovatno je uzima “zdravo za gotovo” i odavno je prestao da joj daje komplimente.

Naročito ako je rađala, onda je izrazito samokritična po pitanju svog tijela. A onda se pojavi neko nov u njenom životu i svakodnevno je šarmira komplimentima, prenosi cdm.

  1. Diskretnost

“Treće lice” u braku ne gubi ništa, ali ona rizikuje sve. Ako joj muškarac ponudi ozbiljnu vezu, onda se neće upuštati u aferu sa njim. Preljuba ima svoja pravila, a razmišljanje o vrućim orgazmima sa nekim dovoljno će je intrigirati da se opredijeli za zabranjeno voće.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Prvi Srbin koji je imao harem: Čuveni srpski vojvoda usred Karađorđeve države imao 42 žene

Milenko Stojković bio je srpski vojvoda tokom Prvog srpskog ustanka. Najveći slavu...

DŽEJMI OLIVER PODELIO RECEPT ZA RUČAK ZA ČETVORO!

Džejmi Oliver proslavio se jednostavnim receptima koje svako može lako da pripremi, a njegovi specijaliteti su uprkos...

Svakog trećeg dana u Nemačkoj, jednu ženu ubije njen sadašnji ili bivši partner.

 Na Međunarodni dan protiv nasilja nad ženama, 25. Novembra, zgrade u Sjevernoj Rajni-Vestfaliji osvijetljene su narančastom bojom.

Bubnjar amadeus benda preminuo u 45. godini: Bojan izgubio bitku sa korona virusom

Bojan Zlatanović Tokan (45), Bubnjar muzičkog sastava „Amadeus bend“, preminuo je od posledica koronavirusa u bolnici „Dr Dragiša Mišović“.

Recent Comments