Friday, June 18, 2021
HomeLifestyleZAŠTO SU NEKI UBEĐENI DA MEGAN NOSI BLIZNAKINJE: O ovome bruje strani...

ZAŠTO SU NEKI UBEĐENI DA MEGAN NOSI BLIZNAKINJE: O ovome bruje strani mediji! Vojvotkinja je oduvek očajnički želela devojčicu, tvrdi kraljevski izvor

Nakon što su Megan Markl i princ Hari na Dan zaljubljenih potvrdili da će po drugi put postati roditelji, te da će maleni Arči postati stariji brat, počela su  nagađanja o polu bebe.

Dok fanovi britanske kraljevske porodice željno iščekuju veliki intervju vojvode i vojvotkinje od Saseksa kod Opre Vinfri 7. marta, strani mediji pišu kako će Megan i Hari tada zapravo otkriti javnosti da će dobiti bliznakinje, piše New Idea.

Izvor kaže za pomenuti tabloid da je bivša glumica oduvek želela dve devojčice, a  s obzirom na to da će joj ovo vrlo verovatno biti i poslednja trudnoća, oni su sve učinili kako bi taj san i ostvarili.

Ako imaju bliznakinje, to bi im omogućilo da porodicu porede sa onom koju imaju princ Vilijam i njegova supruga Kejt Midlton, kaže izvor.

Da podsetimo, još sredinom prošle godine, Megan i Hari su snimljeni kako napuštaju zgradu u kojoj se nalazi poliklinika za reprodukcijsku medicinu, a kao što je poznato, kod medicinski potpomognute oplodnje veće su šanse višeplodne trudnoće.

 

Zbog navedenog, poznati tabloid tvrdi da navodno već znaju i pol prinova, te da će dobiti dve devojčice.

 

Bez obzira na to da li će par dobiti bliznakinje ili ne, Megan navodno čini sve što je u njenoj moći da pokuša da Arčiju podari sestru.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments