Saturday, June 12, 2021
HomeArhivaZašto se norveška princeza odrekla krune?!

Zašto se norveška princeza odrekla krune?!

Norveška princeza je odlučila da se odrekne kraljevse titule kakobi mogla da postane uspešna instagram osoba i mogla da zarađuje na toj platformi.

Ranije ove godine, princeza je kritikovana da je iskoristila svoj nasledni status u poslovne svrhe, kada su ona i dečko Šaman Durek Veret bili domaćini na jednoj proslavi. Iako je to bila njihova poslovna proslava, ona je koristila svoj status kako bi to ispromovisala.

 Sada je sve iznenadila objavom da se odriče kraljevske titule. Ona svoju krunu neće isticati, niti je koristiti, osim na zvaničin prijemima.

Napisala je: „Činjenicu da sam koristila svoju titulu kako bih promovisala privatnu turneju i privatne poslove je jako loša odluka. Bila je greška i razumem da izaziva gnev kada se na ovaj način upotrebljava titula princeze.

“Ozbiljno sam shvatila ovaj problem i u razgovoru sa porodicom smo došli do zaključka da je najbolje da napravimo neke promene. “

Nastavila je:  „Od sada neću koristiti svoju titulu u komercijalnom kontekstu. U svim javnim pojavljivanjima, koristiću isključivo svoje ime i prezime Marta Luis. ”

Princeza je poznata po svojim duhovnim poduhvatima. Ona je čak i napisala knjugu na ovu temu. Sada drži razne seminare gde sa učesnicima raspravlja o ovim pitanjima.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments