Friday, November 27, 2020
Home Arhiva Zašto se norveška princeza odrekla krune?!

Zašto se norveška princeza odrekla krune?!

Norveška princeza je odlučila da se odrekne kraljevse titule kakobi mogla da postane uspešna instagram osoba i mogla da zarađuje na toj platformi.

Ranije ove godine, princeza je kritikovana da je iskoristila svoj nasledni status u poslovne svrhe, kada su ona i dečko Šaman Durek Veret bili domaćini na jednoj proslavi. Iako je to bila njihova poslovna proslava, ona je koristila svoj status kako bi to ispromovisala.

 Sada je sve iznenadila objavom da se odriče kraljevske titule. Ona svoju krunu neće isticati, niti je koristiti, osim na zvaničin prijemima.

Napisala je: „Činjenicu da sam koristila svoju titulu kako bih promovisala privatnu turneju i privatne poslove je jako loša odluka. Bila je greška i razumem da izaziva gnev kada se na ovaj način upotrebljava titula princeze.

“Ozbiljno sam shvatila ovaj problem i u razgovoru sa porodicom smo došli do zaključka da je najbolje da napravimo neke promene. “

Nastavila je:  „Od sada neću koristiti svoju titulu u komercijalnom kontekstu. U svim javnim pojavljivanjima, koristiću isključivo svoje ime i prezime Marta Luis. ”

Princeza je poznata po svojim duhovnim poduhvatima. Ona je čak i napisala knjugu na ovu temu. Sada drži razne seminare gde sa učesnicima raspravlja o ovim pitanjima.

- Advertisment -

Most Popular

DŽO BAJDEN VASKRSAVA EKS-JUGOSLAVIJU! Ulazi šest balkanskih zemalja, Beograd bi bio sedište?! AMERIČKI MEDIJI OTKRIVAJU!

Bivši diplomata na Balkanu Timoti Les kaže da bi region, pod vođstvom novog šefa SAD, mogao da bude...

ŠOKANTNA ANALIZA: Kako se upravlja epidemijom

Kratka pozadina: Postojanje virusa SARS-KoV-2 još nije čak ni dokazano. PCR-test takođe nije tako napravljen, da bi mogao...

SPREMNI ZA PRAZNIČNU ČAROLIJU: Ilda Šaulić pokazala RASKOŠNO okićenu JELKU u svom domu

Stiže decembar i vreme praznika, a estradne ličnosti već su krenule da ukrašavaju svoje domove i sa publikom dele dekoracije na koje...

Peter Maffay nije mogao ostaviti kćer u dnevnom boravku

Kao što Peter Maffay otkriva zašto zbog posla nije smeo ostaviti kćerku u vrtiću. Pevač Peter Maffay (71)...

Recent Comments