Thursday, July 29, 2021
HomeAlternativnoZaboravite pandemiju, Nostradamus je predvidio megapotrese, veliki rat i 'trećeg antihrista': 'On...

Zaboravite pandemiju, Nostradamus je predvidio megapotrese, veliki rat i ‘trećeg antihrista’: ‘On je već među nama’

Predviđanjima Nostradamusa, najpoznatijeg proroka na svetu bavi se novi dokumentarni serijala

To su naime predviđanja najpoznatijeg svetskog proroka, francuskog astrologa iz 16. veka Nostradamusa, koja otkriva nova dokumentarna serija.

Nostradamus je umro 1566. godine, no iza njega su ostala njegova predviđanja koja su aktuelna i danas. Njegova knjiga Proročanstva najpoznatija je knjiga te vrste ikad štampana.

Između ostalog, predvidio je teroristički napad 11. septembra u New Yorku, uspon Adolfa Hitlera, Francusku revoluciju, veliki požar u Londonu 1666. godine, otkrića Louisa Pasteura, dva svetska rata, nuklearna razaranja Hirošime i Nagasakija, sletanje na Mesec, smrt trojice članova obitelji Kennedy, smrt princeze Diane…

No, to nije sve jer se njegova 942 proročanstva nastavljaju sve do 3793. godine.

Veliki potres

U najnovijem dokumentarcu o velikom proroku govori se kako će katastrofalni potres pogoditi Kaliforniju, a reka Mississippi će se podeliti na pola.

Britanski stručnjak za Nostradamusa Bobby Shailer, koji se pojavljuje u seriji, rekao je za The Sun da je “treći antihrist” najverojatnije već na Zemlji. Dobro je u svemu tome što je Nostradamus propast Zemlje, između ostalog, predvidio još 1772. no, eto nas i dalje ovdje… Nije to usput jedino što je Nostradamus “promašio”.

“Nostradamus govori o nečemu što naziva vatrom s nebesa, događajima na razini izumiranja, dva ili tri, koja će se dogoditi oko 3797. godine, no takođe spominje da će se pre toga dogoditi nekoliko velikih požara”, kaže Shailer.

Katastrofični događaj koji bi mogao dovesti do izumiranja ljudske vrste mogao bi se dogoditi 10. maja, ali stručnjaci za Nostradamusa ne mogu se složiti oko godine.

Shailer kaže da prorok govori o “podrhtavanju zemlje na malenom otoku St. George nakon čega će doći do rata” te da će “Velika Britanija biti poplavljena”.

“Antihrist je već tu”

U dokumentarnom serijalu navodi se da bi “veliko pozorište” u kojem će krenuti potresi mogao biti Hollywood.

Kad je reč o izrazu antihrist, Nostradamus ga je koristio za genocidne vođe.

“Antihristi su po Nostradamusovoj definiciji oni vođe rata koji su odgovorni za smrt nevinih ljudi poput Hitlera ili Napoleona. Mislim da će se uskoro pojaviti treći antihrist, možda u sledećih 10 do 20 godina. U svakom slučaju, mislim da je on već tu, među nama.”

Idući svetski rat bit će daleko gori od prethodna dva, ako je vjerovati Nostradamusu. Kaže da će to biti dugi i veliki rat, koji bi mogao trajati 25 do 29 godina, praćen manjim ratovima.

Velika erupcija oko 45. stepena

Neki geolozi strahuju da bi vulkan u parku Yellowstone u SAD-u mogao uzrokovati najveću erupciju u istoriji, a naučnici koji analiziraju Nostradamusove tekstove misle da je on vidio istu opasnost. Naime, napisao je da bi se velika erupcija mogla dogoditi na 45 stepeni, a Yellowstone park je blizu 45. stepena.

Nostradamusove su vizije često uključivale strašne događaje koji su dolazili s nebesa pa tako Shailer smatra da je mogao predvideti da će velika solarna baklja onemogućiti naše elektroničke sisteme.

Doba Saturna

“Rekao je: pri punom dnevnom svetlu čudovište će se pojaviti, sa Sunca.”

Iako se njegova predviđanja uglavnom odnose na katastrofične događaje, Nostradamus je u svoja proročanstva zapisao i sledeće:

“Na kraju svetskog rata nastupiće doba Saturna, koje će doneti hiljadu godina mira.”

Mogli bismo dodati, ako iko nakon takvog rata i ostane…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Most Popular

Most Popular