Saturday, May 8, 2021
HomeEventiDijasporaZa Danu Vučković ne postoje neprelazne prepreke

Za Danu Vučković ne postoje neprelazne prepreke

Nema te profesije koja ne trpi posljedice zbog aktuelne situacije vezane za pandemiju koronavirusa širom svijeta. Međutim, ako neko posebno trpi posljedice, onda su to pjevači i estradni umjetnici. Zbog toga skoro svakog dana možemo vidjeti izjave i nekih renomiranih imena da se žale što su im nastupi zabranjeni, te da nisu u prilici sebi da zarade za život.

Dok većina sjedi i kuka, ima i onih pozitivnih primjera koji su naši način da održe vezu sa svojom publikom. Takav primjer dala je Danijela Dana Vučković iz Amerike. Ona sa svojim suprugom, gitaristom Dačom koji je sarađivao sa istaknutim estradnim imenima, ali je bio angažovan i za američku filmsku industriju, u uključenjima uživo na društvenim mrežama nastavlja da nastupa demonstrirajući nam da ne postoji neprelazna prepreka kada želite da ostvarite svoj cilj.

Pored pjevanja koje je Dani primarna životna preokupacija, nametnuto slobodno vrijeme iskoristila je da razvije i usavrši još jedan svoj talenat, a to je kuvanje. Da li je to samo uvertira za neku novu profesiju ili će ostati u domenu ličnog interesovanja i hobija, pokazaće vrijeme.

Dana nam je ispričala da za sada ne može ništa reći o poslovnim planovima, dok se situacija malo ne normalizuje, ali ističe, da za lijep i miran život, ne treba mnogo. Potrebna je prvenstveno ljubav, koja je pokretač svega, čak i zdravlja.

Dana i njen suprug Dača su već više od decenije skupa, te služe kao primjer srećnog estradnog para. Ona je pozitivna žena, koja se trudi svakome da pomogne, jer kako kaže i njoj su pomagali drugi, a to cijeni više od svega.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments