Sunday, July 25, 2021
HomeZanimljivostTehnologijaWhatsApp ne odustaje: Ako vas ovoga puta ne ubede, moraćete da batalite...

WhatsApp ne odustaje: Ako vas ovoga puta ne ubede, moraćete da batalite aplikaciju

WhatsApp namerava da ponovno predstavi ažuriranu politiku privatnosti, budući da je njeno prethodno ažuriranje “pokrenulo lavinu”, odnosno masovnu reakciju protiv te čet aplikacije koju su potom brojni korisnici napustili.

Kompanija u vlasništvu Facebooka je saopštila da će o novoj politici privatnosti svoje korisnike obavestiti “u narednim nedeljama”, kada će objaviti više informacija o novim promenama pre nego što od korisnika bude zatraženo da se slože sa novim uslovima.

– Tokom narednih nedelja korisnicima WhatsApp-a ćemo poslati poruku sa informacija koju će ljudi moći da pročitaju sopstvenim tempom. Pružićemo više informacija kako bismo pokušali da rešimo probleme o kojima slušamo u poslednje vreme. Na kraju ćemo podsetiti korisnike da se upoznaju sa novim ažuriranjima pre nego što ih prihvate i nastave da koriste aplikaciju – saopštio je WhatsApp.

Predstojeća ažurirana politika privatnosti je ista ona koju je kompanija uvela u januaru, čija je primena nakon negativnih reakcija javnosti odložena, piše Engadget.

Korisnici će na kraju morati da pristanu na nove uslove do 15. maja, kada nova politika stupa na snagu, potvrdio je portparol WhatsApp-a. U suprotnom, neće više moći da koriste aplikaciju.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Most Popular

Most Popular