Friday, June 18, 2021
HomeShowbizVUK KOSTIĆ VAŽI ZA TOP FRAJERA, A OVO SU MU BIVŠE

VUK KOSTIĆ VAŽI ZA TOP FRAJERA, A OVO SU MU BIVŠE

Vuka Kostića iz večeri u veče gledamo u seriji “Porodica”, u kojoj tumači lik Milorada Ulemeka Legije, a kako svako njegovo pojavljivanje navede veliki broj žena da po ko zna koji put zaključe da je pravi mačo tip, uvek se prisetimo i poznatih devojaka koje su uspele da ga osvoje.

Jelisaveta Orašanin, Vuk Kostić

Većina se odmah seti veze sa Jelisavetom Orašanin o kojoj se mnogo pisalo tokom više od četiri godine ljubavi, a još više posle raskida. Oni koji imaju malo bolje pamćenje znaju da je jedan od naših najprivlačnijih glumaca tokom studentskih dana bio sa koleginicom Bojanom Stefanović, a u najsvežijem sećanju jeste veza sa Anom Mihajlovski, koja je okončana prošle godine, baš u ovo vreme.

Ana Mihailovski, Vuk Kostić

Međutim, malo ko pamti Vukovu ljubav sa devojkom koja je bila na naslovnoj strani “Voga”, šetala modnim pistama rame uz rame sa Naomi Kembel, Kejt Mos, Sindi Kraford, Klaudijom Šifer i bila zaštitno lice modne kuće “Armani”. Kada pomenemo da je Kostićeva nekadašnja devojka snimila reklamnu kampanju sa Brusom Vilisom, biće vam jasno da je reč o manekenki Ivani Stanković.

Sa jednom od najlepših devojaka sa ovih prostora bio je 2006. godine. Posle nekoliko meseci ispunjenih strašću veza je utihnula, a budući da se odvijala daleko od očiju javnosti, raskid je prošao bez velikog publiciteta. Oni koji su ih u to vreme sretali govorili su da izgledaju kao savršen par. Zanimljivo je da je Vuk ispunjavao čak i Ivanin “zahtev” da njen dečko bude mlađi od nje.

Stankovićeva je starija šest godina, a jedna od zajedničkih osobina im je otpor prema tehnološkim novitetima. Poznati glumac godinama je odbijao da kupi kompjuter, Ivana nije htela ni da čuje za pametni telefon, a oboje su profile na društvenim mrežama otvorili tek kad su shvatili da njihovi poslovi to, jednostavno, zahtevaju.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments