Wednesday, November 25, 2020
Home Arhiva Voyage & Breskvica

Voyage & Breskvica

Relja i Nikolija su par koje je godinama na vrhu popularnosti, ali Voyage i Breskvica koji su tinejdžeri i imaju tek po osamnaest godina u poslednje vreme nisu ništa manje popularni, pogotovo među mlađom publikom.

Njihovu popularnost dodatno je povećala pesma “Vrati me” koja je među tinejdžerima za veoma kratko vreme postala veliki hit. Oni su mladi, lepi i zaljubljeni, muzički neosporno talentovani, a upravo svojim radom otvaraju nove muzičke horizonte. Kažu da žele da budu drugačiji, i to im za sada odlično ide.

Veoma su popularni na društvenim mrežama ali ne žele da ih trenutna slava ponese. Iako veoma mladi sasvim su sigurni u svoju ljubav i na sceni odlično funkcionišu, bez obzira što su privatno par, sami ističu da imaju mnogo sličnosti i smatraju da se sličnosti privlače.

Njihova pesma “Utopia” ima preko dva miliona youtoube pregleda, ali sigurni smo da njihovo vreme tek dolazi.

- Advertisment -

Most Popular

Ražnatović podelio najlepše uspomene sa ženom, a tu je i mali Željko!

Veljko i Bogdana Ražnatović danas proslavljaju prvu godišnjicu braka, a tim povodom mladi sportista pohvalio se emotivnom porukom koju je dobio...

Predsedavajući “Svetskog ekonomskog foruma” traži stavljanje čipa u glavu kako bi vlada mogla čitati naše misli

Klaus Schwab želi stvoriti Agendu 2030 koja se prvenstveno temelji na demontiranju trenutnog kapitalističkog sistema u korist veće...

Rusi otkrili zastrašujuće tajne na Severnom polu – NEŠTO SE TAMO KRIJE

Polarna ekspedicija „Sever-2“Dana 23. aprila 1948., vazdušna ekspedicija „Sever-2“, koju je predvodio A. Kuznjecov,...

Recent Comments