Thursday, July 29, 2021
HomeShowbizViktorijin anđeo sa najdužim nogama uslikana na plaži, a svojim telom je...

Viktorijin anđeo sa najdužim nogama uslikana na plaži, a svojim telom je raspametila sve prisutne

Brazilska manekenka i bivši Viktorijin anđeo Izabel Gular (35) je uslikana na plaži na Karibima sa prijateljem, a tom prilikom je svojim izgledom oduševila sve prisutne na plaži. Naime, jedna od najzgodnijih žena današnjice je uslikana od strane paparaca u minijaturnom bikiniju koji je malo toga ostavljao mašti i u kom je otkrila svoje zanosno telo, a njen ravan stomak, duge zategnute noge i podignuta guza su podigli temperaturu mnogim muškarcima širom sveta.

Manekenka čijoj se građi tela dive skoro sve žene je pokazala svoje bronzano telo, a njen provokativni kupaći kostim je otkrio koliko je lepotica pocrnela i razliku u tenu na intimnim delovima. 

“Ženo, stvarno nije realno da tako izgledaš”, “Bomba”, “Imaš najbolje noge na svetu”, “Koliko si lepa…”, “Au kakva guza”, “Taj beli trag me intrigira”, samo su neki od komentara pratilaca na Instagramu, kojih ima 4,6 miliona. Na žalost obožavatelja, naročito onog muškog dela, Izabel je verena za nemačkog golmana Kevina Trapa (29), koji je od nje mlađi šest godina i trenutno igra za “Eintracht Frankfurt”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Most Popular

Most Popular