Thursday, May 6, 2021
HomeArhivaViki Vukić - Emotivno sam ispunjena

Viki Vukić – Emotivno sam ispunjena

 

Prethodna godina za Viki je bila izuzetno uspešna i veoma je srećna zbog toga. U karijeri je postigla ono što niko nije pre nje i izuzetno je ponosna. U septembru je  objavljen njen editorijal na 10 strana za Hrvatsko izdanje magazina Playboy. To je njeno treće pojavljivanje u Hr- magazinu Playboy i osvojena treća Playboy Playmate titula što nije pošlo za rukom nikome pre nje. To je prvi put u istoriji Hrvatskog Playboya da se neka zečica pojavi tri puta. Prvi i drugi put 2017 godine, prvo sa velikim editorijalom, drugi put sa naslovnicom i editorijalom.

Šta ste sebi poželeli u ponoć na početku 2020-te?

Sebi sam u ponoć  na početku 2020-te godine prvo poželjela zdravlje, kao i za moju porodicu, a za sve ostalo ću se pobrinuti, verujem u sebe, što zacrtam, to i ostvarim.

Mozete li nam reći na koji način brinete o svojoj lepoti i postoji li neka rutina koju ne preskačete?

O svojoj ljepoti brinem naravno ali sve u granicama normale, nisam previše opterećena. Ja smatram da je zadovoljna žena, lepa žena, kada zračite, ako ste neispunjeni nikava kozmetika ili tretmani vam ne mogu pomoći.

Naravno da postoji i rutina koju ne preskačem a to je higijena, redovno čišćenje lica, nikada mi se nije desilo ma koliko umorna bila, da zaspem sa šminkom i smatram da je to jako važno. Redovan trening je isto jako bitan. Ne mora biti iscrpljujući, važan je kontinuitet. Korigovanje ishrane je isto jako važno, što više voća i povrća i nikako kasne večere.

Kakvi su vam poslovni planovi za ovu godinu?

Moji poslovni planovi za ovu godinu su mnogobrojni. Nikada nisam volela unapred da pričam o planovima, više volim da sve kažem po završenom poslu. Mogu da otkrijem da će ova godina biti puna iznenađenja, da će pogotovo muška populacija biti oduševljena i da možete između ostalog očekivati novu Naslovnicu i pictorial za jedno inostrano izdanje Playboy magazina.

Koliko vremena i truda je potrebno da bi devojka izgledala kao vi?

Da bi devojka izgledala kao ja prvo je potrebno da ima dobru genetiku, bez toga je uzalud sve….Ja sam nasledila dobru genetiku od majke koja je lepotica i izuzetno mladolika tako da se ne brinem. Ostala briga o lepoti je u granicama normale, sve sam već navela u predhodnim odgovorima…

Da li ste emotivno ispunjeni?

Emotivno sam veoma ispunjena, imam porodicu koju obožavam i puni smo ljubavi jedni za druge. To je najvažnije. Onda možete i na drugim poljima da postižete uspehe.

A što se tiče emotivnog partnera, mogu reći da mi se dešava nešto nenadno, prelepo i da sam jos uvek zbunjena. Ne znam kako da definisem. Prerano je da bilo šta kažem…ali se nadam da će to biti ljubav koja ce prevazići sve do sada. Onda ćemo sasvim sigurno u nekim narednim brojevima vise pričati na tu temu.

Smatrate li da je ženi u životu potreban muškarac da bi bila srećna?

Do sada nisam smatrala da je ženi u životu potrebam muškarac da bi bila srećna, ali od kako sam upoznala mog gospodina Pravog, smatram, da mi je baš to falilo da bi bila potpuno srećna!

Šta su vaši životni prioriteti?

Moji životni prioriteti su moja porodica i uvek će tako biti. Sve ostalo dođe i prođe i manje je bitno!

Da li je teško biti lepa u svetu u kome još uvek vladaju muškarci?

Ne smatram da u svijetu još uvek vladaju muškarci, zadnjih godina se situacija drastično promenila i na mnogim vodećim funkcijama su žene. Mislim da je došlo vreme ravnopravnosti među polovima. Moje lično mišljenje je da su žene mnogo jače i inteligentnije. Šta žena može da izdrži, malo koji muškarac može. A inteligentna žena ako je još i lepa, može baš sve!

Tako da sigurno nije teško biti lepa u svetu u kome još uvek vladaju muškarci.

Šta biste poručili našim čitaocima u dijaspori?

Našim čitaocima u dijaspori bi poručila da se trude da uživaju u malim stvarima, da čine dobro drugima, da sačuvaju duševni mir jer jedino tako će biti srećni!

Da ne žure da ostvaruju sve svoje velike ciljeve jer više neće imati vremena za sebe, a to ne mogu vratiti niti ičim nadoknaditi. Smatram da u životu u svemu treba imati meru.

A što se mene lično tiče dragi čitaoci, ja vam obećavam mnogo lepih fotografija i editorijala…

 

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments