Sunday, August 1, 2021
HomeShowbizVerica Rakočević o braku sa 35 godina mlađim mužem: Možda bi bio...

Verica Rakočević o braku sa 35 godina mlađim mužem: Možda bi bio greh da ostane sa nekim ko će uskoro imati 80! Iako su njihov brak, posebno početak, obeležile surove predrasude, brak najše najpoznatije modne kreatorke i posle sedam godina pun je ljubavi

Verica Rakočević (73) uživa u ljubavi sa Veljkom Kuzmančevićem (38), a sada je gostujući u subotnjoj emisiji “150 minuta” kod voditeljke Marije Kilibarde pričala o sedmogodišnjem braku sa 35 godina mlađim izabranikom.

Iako je njihov brak nailazio na brojne predrasude zbog velike razlike u godinama, Verica je rekla kako bi želela da njihova ljubav traje do kraja života, ali priznaje kako se ne bi iznenadila ni da bude drugačije.”Život je to, nikad se to ne zna. Život je čudna pojava, ne razmišljam o našem odnosu da je za ceo život, volela bih da je tako, ali me ne bi iznenadilo ni da nije iz prostog razloga što čovek ima samo 38 godina možda bi bio greh da ostane sa nekim ko će uskoro imati 80 i kusur”, iskrena je bila Verica.

Kreatorka se zatim osvrnula i negativne komentare na društvenim mrežama.

“Kad mi napišu da sam baba u komentarima, misle da sam se ja uvredila. Ja i jesam baba i po godinama, a i svojim unucima, ali je nekulturno. Ni ne čitam ih toliko, ali ponekad se nađe neka budala”, zaključila je.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Most Popular

Most Popular