Tuesday, November 24, 2020
Home Arhiva Venčanje princeze Charlotte Casiraghi od Monaka

Venčanje princeze Charlotte Casiraghi od Monaka

Kao i većina nevesti, i princeza Charlotte Casiraghi – unuka princeze Grace Kelly, i ćerka Caroline, princeze od Hanovera, nije odolela trendu presvlačenja prve venčanice nakon ceremonije u drugu haljinu.

Naravno, značajana razlika je u pitanju, kada se Grace udavala – postajala je princeza u tom momentu, pritom je bila jedna od najvećih Holivudskih zvezda tada.

Ipak, od njene unuke, lepe Charlotte, svakako smo očekivali značajno glamuroznji pristup odabiru venčane haljine, ali ona nas je sve iznenadila.

Nakon udaje za filmskog producenta Dimitri Rassama u princezinoj palati u Monaku, u prilično kratkoj haljini od brokata modne kuće Saint Laurent, princeza se presvukla u drugu haljinu.

Po svemu sudeći za drugu haljinu inspiraciju je crpela iz haljine koje je njena baka Gracenosila na svojoj civilnoj ceremoniji venčanja sa princem Rainierom 1956. godine.

Naime, Charlote je za presvlaku odabrala Chanel satensku haljinu bez naramenica sa dekoltiranim V izrezom, uskim strukom, i prorezom po sredini koji se prostirao duž donjeg dela haljine. Međutim, razlika je svakako značajna u odnosu na venčanicu Grace Kelly, s obzirom da je u pitanju jedna od najženstvenijih i u isti mah najdelikatnijih, ali i najlepših venčanica svih vremena. Dok se Charlote opredelila za minimalizam.

Kosa joj je bila začešljana unazad i uvijena u starom holivudskom stilu. 

Ali baka, čuvena diva Grace Kelly, nije joj bila inspiracija samo za haljinu – Charlotte je ponela i deo uspomene na nju u vidu predivnog aksesoara, koji je krasila dijamantska Cartier ogrlica iz kolekcije nakita princeze Grace. 

 

- Advertisment -

Most Popular

Ostavila sve u čudu: Najlepša žena na svetu neprepoznatljiva u ovom izdanju! (FOTO)

Iako smo navikli da je vidimo na značajnim dešavanjima vidimo u tip top izdanjima, američka manekenka Bela Hadid u...

Princ Hari i Megan više nemaju gde da se vrate: Evo ko se uselio u njihovu rezidenciju u Londonu!

Kada bi princ Hari i Megan Markl poželeli da se vrate u London, bar na kratko, trebalo bi da potraže novi dom za svoju tročlanu porodicu. Naime,...

Najlepši pokloni za praznike

Božićni praznici su pred vratima i ovo neće biti Božić kakvog ga pamtimo unazad sto godina. Ovaj Božić će biti sasvim drugačiji....

Chupa bend

Satirom i parodijom u borbi protiv anomalija u društvu

Recent Comments