Thursday, May 13, 2021
HomeShowbizVAŽNO JE DA ISCELJUJEMO ENERGETSKA POLJA! Elena započinje NOV BIZNIS nakon RAZVODA...

VAŽNO JE DA ISCELJUJEMO ENERGETSKA POLJA! Elena započinje NOV BIZNIS nakon RAZVODA od KARIĆA: EVO čime će se baviti i kad počinje!

Elena Karaman, nedavno se razvela od biznismena Jugoslava Karića, a sad je otkrila čime će se baviti nakon burnog perioda u privatnom životu.

Elena Karić
FOTO: SONJA SPASIĆ

Elena se odselila iz kuće na Kosmaju, u koju se uskoro useljava Novak Đoković, dok je danas na društvenim mrežama navela šta će joj biti okupacija u narednom periodu.

Elena Karić
FOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM

– U pripremi su “temple teachings” (“učenja hrama”). Trebalo je da zažive ove godine, ali lične i kolektivne dinamike su uslovile neku potrebu za pauzom – navela je Elena, spomenuvši držanje lekcija o “zakonima univerzuma”, a ovakvih časova najčešće bude oko čak 150 po jednoj osobi.

Elena Karić
FOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM

– Osluškujem i osećam, vraćam energiju, pa kad budem osetila da sam u poravnjanju sa sobom na svim nivoima, onda će doći na red. Ne možemo da služimo drugima iz prazne čaše – dodala je ona i na pitanje kada će okupiti sve zainteresovane odgovorila je:

– Istina, upravo zato i odlažem. Važno je da se okupljamo, učimo i isceljujemo i apgrejdujemo svoja eneretska polja uživo, u direktnom kontaktu, pogledu, dodiru – napisala je dizajnerka.

Elena Karić
FOTO: ALEKSANDAR JOVANOVIĆ

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments