Wednesday, December 2, 2020
Home Arhiva 'Ukrala' je show na kraljevskoj svadbi

‘Ukrala’ je show na kraljevskoj svadbi

Kada se Kate Middleton pre devet godina udala za princa Williama, mnogima je za oko zapela njena mlađa sestra Pippa. Do danas je pripadnica britanskog visokog društva mnogima intrigantna.

Princ William i Kate Middleton slave devetu godišnjicu braka. Pre devet godina svet je oduševio mladi par, a pogotovo Kate – koja je tog dana postala vojvotkinja od Cambridgea. Idealna za kraljevsku porodicu, ali i britanski narod, koji Kate obožava i danas kao i onda, kada se pre devet godina udala za princa Williama. U međuvremenu su postali roditelji troje dece, a brak su održali srećnim i stabilnim.

Ali, show je tog dana ‘ukrala’ jedna druga pripadnica porodice Middleton. Mlađa sestra vojvotkinje Catherine zbog svoje je pojave postala preko noći zvezda svetskih medija. Mnogi su je tada želeli videti kao partnerku princa Harryja, ali to se nije dogodilo. Nije Pippa Middleton bila oduševljena novostečenom slavom, a visokom društvu ionako je pripadala i pre nego što joj se sestra udala u kraljevsku porodicu.

Nakon kraljevske svadbe pisala je kolumne i osigurala si unosne ugovore

Školovala se u uglednim britanskim školama, a diplomirala je na Univerzitetu u Edinburghu engleski jezik i književnost. Nakon što je diplomirala, kratko je radila kao PR, a potom i event menadžer. Nakon sestrine svadbe 2011. godine, Middleton je profitirala u poslovnom smislu pa je dobila kolumnu u magazinu The Spectator, a kasnije je počela pisati i za Vanity Fair.

Dugo se, s druge strane, pisalo o privatnom životu Pippe Middleton. Sve je zanimalo koga će za životnog partnera odabrati ta mlada dama. Odabrala je imućnog bankara kojeg je upoznala na egzotičnom i mondenom St. Bartsu. Mnoga je srca slomila kada je 2016. objavila da se zaručila za Jamesa Mathewsa. Par se i venčao u maju 2017., a pre dve godine rodio im se i sin Arthur Michael William.

- Advertisment -

Most Popular

Zastrašujuća stvarnost: Hvata vas jeza? Plašite se da bi vas neko mogao upotrebiti za …

Ako živimo u sistemu u kome je skoro sve napadnuto – porodica, moral, država, sloboda mišljenja,...

Predrag Kon u šoku zbog snimka koji je objavio Branimir Nestorović – VIDEO

Bivši član Kriznog štaba Vlade Srbije za suzbijanje epidemije virusa korona dr Branimir Nestorović jednim video...

Nađ skidao manekenku žena ga gledala

Albert i Mirna Nađ ponovo su u epicentru dešavanja. Ovoga puta supruga nekadašnjeg fudbalskog asa je kreirala donji veš, pa...

Frano Lasić dobio sina sa 30 godina mlađom suprugom!

 U subotu 29. novembra Milena Matić i Frano Lasić postali su roditelji prelepog dečaka. Milena se samo...

Recent Comments