Sunday, August 1, 2021
HomeShowbizUkoliko Vujadin vara Mirku Vasiljević, mogao bi svašta da očekuje!

Ukoliko Vujadin vara Mirku Vasiljević, mogao bi svašta da očekuje!

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić imaju jednu od najskladnijih veza na našoj javnoj sceni. Iako nisu zvanično rekli sudbonosno „da”, oni odavno smatraju da su u braku, a kao kruna njihove ljubavi došlo je troje dece.

Poznata glumica priznaje da je sama razlog, zbog kog se još uvek nisu venčali. Njen partner je kada je svadba u pitanju predvodnik, istakla je i dodala da su njoj druge stvari prioriteti.

– Odlučila sam da rano postanem majka i da Vujadin bude otac moje dece, hoću da živim i umrem pored njega. Znamo se od moje druge godine, vikendice naših porodica bile su blizu jedna druge. Smuvali smo se kada sam bila na splavu gde je Zvezda slavila titulu, a drugarica slavila rođendan. Srela sam ga i mahnula mu, on mi je rekao da će me sutradan voditi na kafu. Brzo smo se smuvali i shvatili da smo jedno za drugo. Rekla sam mu odmah da nisam devojka za zezanje, za jedno veče – rekla je Mirka.

Kroz razgovor sa glumicom povelo se pitanje o glasinama da je Vujadin vara, na šta je ona iznenađeno odgovorila:

– Ako je tako, on je na gubitku – Naglasila je da ne može da živi u strepnji da li će je on jednom prevariti.

-Ne strepim da će me Vujadin prevariti, ne volim da živim u strahu, to razara čoveka. Oboje smo poznate ličnosti, i da se desi, sve bi izašlo na videlo. Džaba nam i brak i troje dece ako nema poverenja. Vujadin će biti na gubitku ako me prevari, a ne ja, jer se sve vreme dajem maksimalno – rekla je Mirka.

Ona je dodala da joj Vujadin kroz šalu rekao da stalno izmišlja razloge da se ne uda.

-Nismo se venčali jer sam bila trudna, imala sam mučnine, pa sam rekla da hoću da sve to rešim pre svadbe. Vujadin neće da mi odemo s kumovima kod matičara, hoće pravu, veliku svadbu. Onda sam ostala drugi put trudna, pa treći… Rekao mi je da već preterujem koliko sam razloga izmislila da se ne venčamo, ali to će se sigurno desiti i to u najskorijoj budućnosti – rekla je Mirka za portal Mondo.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Most Popular

Most Popular