Saturday, May 8, 2021
HomeShowbizUdovica Lari Kinga BESNA zbog TAJNOG TESTAMENTA koji je napisao legendarni voditelj:...

Udovica Lari Kinga BESNA zbog TAJNOG TESTAMENTA koji je napisao legendarni voditelj: Na sudu ću tražiti OSPORAVANJE!

Udovica Lari Kinga, Šon King (61) tvrdi da nije znala za tajni testament koji je legendarni televizijski voditelj napisao pre smrti, a u kojem je naveo da sav novac ostavlja deci.

Lari King koji je preminuo od posledica korona virusa u 87. godini prošlog meseca, dodao je 2019. u testament da se u slučaju njegove smrti 2 miliona dolara deli jednako na njegovo petoro dece, od kojih su danas živi troje. Šon i Lari imaju dva sina, 21-godišnjeg Čensija i 20-godišnjeg Kenona. Iza Larija je ostao i najstariji sin, 59-godišnji Lari King Jr. iz braka s Anetom Kaje. A samo nekoliko meseci pre njegove smrti, u razmaku od tri nedelje preminuli su mu ćerka i sin.

Dodatak u testament je ubačen je 2019. samo dva meseca nakon što se King podneo zahtev za razvod od Šon, koja mu je bila sedma supruga. Šon sada tvrdi da će tražiti od suda da ospori testament, jer je uverena da je neko uticao na njegovu odluku.

Prvi testament, kako kaže napisali su zajedno 2015. godine.

 

– Još uvek postoji taj testamen i još uvek je dobar”, tvrdi.

 

Situacija s njegovim nasledstvom već je bila komplikovana i pre smrti, jer je King u testament uključio i svoje dvoje dece koji su preminuli 2020. u razmaku od godinu dana.

 

Još više je komplikovano jer Kingov razvod od Šon nije završen pre smrti. Šon je dodala da su iznenađeni i njihovi sinovi, koje su dobili u 22 – godišnjem braku.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments