Thursday, July 29, 2021
HomeUncategorizedUBEDLJIVO NAJTUŽNIJA SLIKA SA VENČANJA O KOJOJ MREŽE BRUJE! Mladino lice sve...

UBEDLJIVO NAJTUŽNIJA SLIKA SA VENČANJA O KOJOJ MREŽE BRUJE! Mladino lice sve govori: Je li ti jasno za koga si se udala?

Ovako izgleda kada mladoženjina porodica ne prihvata mladu.

Da li znate koji je jedan od najčešćih razloga svađa između supružnika? Porodica. Statistike pokazuju da se bračni partneri najčešće raspravljaju oko svekrva i tašti, odnosno njene i njegove familije.

A takva sudbina čini se čeka i nevestu iz videa koji je postao viralan na društvenim mrežama… Kako su mnogi prokomentarisali, to je “ubedljivo najtužnija slika sa venčanja”…Šta je toliko pogodilo korisnike Reddita? Slika usamljene neveste, pretužnog lica dok se njen izabranik fotografiše sa svojom familijom… Nju niko nije pozvao da im se pridruži na grupnoj fotografiji. Ona stoji po strani i sve gleda. Kako su svi zaključili, tako izgleda kada mladoženjina porodica ne voli mladu.

“Dušo, ako nisi shvatila, udala si se za ‘maminog sinčića'”, poručila je nevesti jedna korisnica ove mreže, dok drugima nije promaklo ni to da je svekrva u beloj haljini, vrlo nalik venčanici…

https://www.reddit.com/r/weddingshaming/?utm_content=subreddit&utm_medium=post_embed&utm_name=f18d6e09b20f47489ebaaa12df168974&utm_source=embedly&utm_term=ltr7l5

Na osnovu snimka mnogi su procenili da brak neće trajati duže od pola godine, a šta vi mislite? Ima li ovaj brak šanse da uspe?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Most Popular

Most Popular