Sunday, August 1, 2021
HomeShowbizTURSKI MEDIJI NAPALI EMINU JAHOVIĆ: Jela, pila i nije platila račune u...

TURSKI MEDIJI NAPALI EMINU JAHOVIĆ: Jela, pila i nije platila račune u hotelu, pevačica se ne oglašava, a evo šta kaže njen PR

Pevačica Emina Jahović našla se u centru skandala u Turskoj pošto su turski mediji objavili da je pevačica odbila da plati račun za dodatne usluge koje je koristila u jednom hotelu u turskom letovalištu Godžek, a portalu kurir.rs se javila PR služba koja je demantovala sve navode tamošnjih medija.

“To je čista glupost. To je čista tabloidna priča i svi znaju da je Emina sasvim suprotno od onoga što je napisano, pre svega je velikodušna i sve je izmišljeno”, rekli su nam iz PR službe Emine Jahović.

Sama pevačica se nije oglašavala povodom cele priče ni turskim medijima, a ni na društvenim mrežama, gde je veoma aktivna.

Naime, kako su preneli turski mediji, jedan zaposleni u luksuznom odmaralištu u kojem je Emina odsela naveo je za turske medije da pevačica još nije izmirila svoja dugovanja prema hotelu, u kojem godinama letuje sa svojom porodicom.

– Emina kao i svake godine odmara sa svojom porodicom iz Srbije u jednom popularnom letovalištu u Godžeku. Ovoga puta, Emina je na odmor stigla krajem leta, tu su boravili nekoliko dana, uživali su u moru i suncu i svemu što letnji odmor, ali i hotel pruža. Međutim, ove godine situacija nije bila kao i svih prethodnih jer je Emina na kraju odmora sve zaposlene u hotelu stavila u komplikovanu situaciju – naveo je za turske medije izvor iz hotela.

– Jeli su, pili, a ništa nisu platili. Nisu čak ni bakšiš ostavljali radnicima hotela. Osoblje hotela jurilo je Eminu kako bi naplatilo račun i imali smo mnogo problema sa tim – rekao je jedan od zaposlenih u hotelu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Most Popular

Most Popular