Thursday, May 6, 2021
HomeMagazinTurska diva zanosnog pogleda 

Turska diva zanosnog pogleda 

Donedavno svi su bili uvjereni kako je braku turske glumice Baren Saat, heroine serija ‘Izgubljena čast’ i ‘Strasti orijenta’, sa suprugom, glazbenikom Kenanom Doğuluom – došao kraj. Vijesti o razvodu, naime, glumica je indirektno potvrdila sredinom prošle godine. Ipak, brojne obožavatelje oduševila je vijest kako je njihov brak ipak spašen, a za sve je, tvrde, zaslužan – koronavirus.

‘Hvala što si mi bio partner u ovoj nesretnoj romansi. Ti ćeš nastaviti pisati nove pjesme. U meni nije ostalo ni ljutnje ni kajanja, jer si vrijedan svake moje suze. Bilo kako bilo, voljela sam te voljeti. Sretan rođendan, zaljubila sam se u tebe!’, napisala je 36-godišnjakinja prošle godine na Instagramu, a mnogi su se složili kako se radi o indirektnoj potvrdi razvoda.

Ipak, čini se kako su supružnici braku odlučili dati još jednu priliku. Naime, nedavno je glumica objavila kako su zahvaljujući izolaciji ona i suprug opet sretni i zaljubljeni jedno u drugo.

‘Puno smo letjeli, prekidali, razišli se, ponovno se našli, smijali smo se i plakali dok nam nije ponestalo daha, postali smo idoli, postali smo izdajnici, ovaj put smo rekli dobro je, postali smo nerazdvojni, postali ljubavnici, prijatelji, igrači, supružnici, zajedno prošli teške dane, postali muza jedno drugome, u svim fazama naše kompletne veze’, započela je glumica na društvenim mrežama.

‘Kad smo rekli da je naš život gotov, spojila nas je glazba. Izlazim iz dana provedenih u karanteni i opet ti se divim. Svaka ideja koju daš svakoj pjesmi, svaka nota koju sviraš nosi naš sklad u vječnosti, neka to bude brak kojim ne možemo upravljati…’, zaključuje Beren.

Podsjetimo, glumica se u pjevača, koji je 2007. godine predstavljao Tursku na Euroviziji, zaljubila 2012. godine. Zaručili su se dvije godine kasnije i vjenčali u Los Angelesu. Zavjete ljubavi izmijenili su na kalifornijskoj plaži pred prijateljima i rodbinom. Medeni su mjesec proveli u Kaliforniji, a na povratku u Tursku govorili da su sretniji više no ikada, tako da je njezina objava o razvodu šokirala njihove obožavatelje.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments