Friday, June 18, 2021
HomeOsa newsTreći svetski rat je već počeo u martu prošle godine i ne...

Treći svetski rat je već počeo u martu prošle godine i ne onako kako ste očekivali …

Države širom sveta moraće da urade mnogo, mnogo više ako žele da ispune ciljeve smanjenja emisije CO2 postavljene Pariškim klimatskim sporazumom.

Da bi se to postiglo mora da postoji ekvivalent globalnog karantina svake dve godine.

Ratno oružje se dramatično promenilo od vremena špansko-američkog rata do Prvog svetskog rata u kom su se koristili avioni.

 

Prelazak sa Prvog svetskog rata na Drugi svetski rat zabeležio je još jednu promenu -revolucionarna tehnologija koju su razvili nacisti svojim krstarećim raketama V1 i balističkim raketama V2 na raketni pogon.

Treći svetski rat počeo je prošle godine, u martu. Taj rat koristi oružje za koje niko, osim možda najžešćih vernika Biblije, nikada nije mislilo da će biti upotrebljeno.

Vakcina protiv COVID-19 ekvivalent je pucnjavi iz 21. veka koja se čula širom sveta, sa svim što je okružuje, poput biometrijske digitalne identifikacije, vakcina pasoša, zelenih zona, Ugovora A416, globalnih karantina i, naravno, klimatske promene.

Sve zajedno predstavlja ratno oružje ne protiv virusa već protiv svake pojedine osobe na planeti Zemlji.

Virus COVID-19 jednog dana će biti gotovo zaboravljen, ali distopijski sistemi koje Novi svetski poredak trenutno uspostavlja, neće. Novi koncentracioni logori su digitalni, a ponekad čak i fizički. Cilj na koji gađaju ste vi.

Toliko se toga trenutno događa na globalnom nivou: mnoge je poslodavac primorao da se vakcinišu ili bi u suprotnom izgubili posao, mnoge države uvode obaveznu digitalnu identifikaciju i nešto poput Zelene propusnice.

Pastor u Kanadi sedi u zatvoru zbog propovedanja jevanđelja i odbijanja da zatvori svoju crkvu.Bil Gejts je odjednom postao najveći američki vlasnik poljoprivrednog zemljišta i šta mislite da će učiniti sa svom tom zemljom?

Ako ste čekali početak Trećeg svetskog rata, zakasnili ste skoro godinu dana.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments