Friday, June 25, 2021
HomeShowbizTom Kruz paranoičan zbog tajne koja će biti razotkrivena

Tom Kruz paranoičan zbog tajne koja će biti razotkrivena

Ljubavni život slavnog glumca Toma Kruza je oduvijek obavijen velom tajne. Kruz je svojevrsni fenomen, publika ga obožava zbog talenta i fantastičnih uloga, ali jedan je od rijetkih koji je uvijek apsolutno nijem na teme o svojom privatnom životu.

Otkako se razveo od glumice Kejti Holms 2012. godine, nijednu emotivnu partnerku nije predstavljao javnosti, a sve informacije u vezi s njim su na nivou nagađanja. Poneka informacija dospije do medija preko ljudi iz njegovog bliskog okruženja ili se konstruišu priče na osnovu nekog njegovog gesta.

Zvanične potvrde nikada nema. Glumac se i te kako trudi da svoj privatni život zadrži za sebe, ali ga proganaju tajne iz prošlosti. Naime, sada je u velikom strahu da će 74-godišnja pjevačica Šer, s kojom je davno imao vatrenu romansu, otkriti u svojim memoarima neke detalje koji mu ne idu u prilog.

Izvor blizak slavnom glumcu nazvao ga je ‘kontrol frikom’ koji je opsjednut svojim imidžom u javnosti, i kojeg zbog toga hvata panika jer ne može da nagovori Šer da u potpunosti izostavi spominjanje njihove romanse u memoarima. Navodno ju je čak lično zvao i odgovarao od toga, prenosi Story.

“Šer nije htjela da mu otkrije šta će sve biti u memoarima i nije htjela da obeća da neće spominjati njihovu avanturu. Tom se boji da bi se zbog tih informacija mogao osramotiti”, rekao je izvor.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments