Thursday, June 17, 2021
HomeEventiThe Kelly Family: Godišnjica nastupa u Holandiji

The Kelly Family: Godišnjica nastupa u Holandiji

 

Orange Star Agency nastavlja uspješnu saradnju sa kultnim bendom

 

Kada su prije nešto više od godinu dana, The Kelly Family sastav odlučili nastaviti svoju muzičku karijeru nisu ni slutili koliku će sreću i zadovoljstvo priuštiti svojim vjernim fanovima. Izdavši svoj novi album „We Got Love“, po čemu su i nazvali turneju koja se održava širom svijeta, kao da su vratili vrijeme unazad, u period kada su obarali rekorde na muzičkim ljestvicama, prodali preko 20 miliona albuma te munjevito brzo rasprodavali koncerte. Tome u prilog dovoljno govori podatak od čak tri održana nastupa u njemačkom Dortmundu, gdje nastavak još uvijek slijedi.

U znak zahvalnosti prema publici i onima koji nisu bili u mogućnosti da dođu na njihove koncerte u Holadiji i Belgiji, The Kelly Family će  nastupati ponovo. Tačniji datumi će biti poznati uskoro. Da se radi o zaista pristupačnim i susretljivim zvjezdama, sa kojima je saradnja zadovoljstvo, potvrđuje i Orange Star Agency tim, koji ovaj bend prati i podržava kroz cijelu turneju.

Ova najpoznatija muzička porodica svoju turneju „We Got Love“, redovno ažurira na svojim profilima na društvenim mrežama, gdje obavještavanju fanove o detaljima vezanim za koncerte, članove benda, gostovanjima na televizijskim i radio emisijama te informacijama vezanim za kupovinu karata. Njihov zaštitni znak je i dalje specifični dvospratni autobus, sa kojima su putovali na turneje, ali i neki novi elementi usađeni u spektakularne scenske nastupe koje izvode na turneji.

The Kelly Family članovi već upotpunjavaju kalendar nastupa za kompletnu 2018-u godinu, te obećavaju vrhunska scenska i vokalna iznenađenja tokom svoje turneje. Svakako vam preporučujemo da posjetite jedan od njihovih koncerata, te ne propustite ovu jedinstvenu priliku da čujete uživo neke od evergreen-ova, poput „Fell In Love With An Alien“  te ostalih.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments