Thursday, May 6, 2021
HomeShowbizTanjini roditelji prodali imanje da bi ona mogla da ode u Australiju:...

Tanjini roditelji prodali imanje da bi ona mogla da ode u Australiju: Borba za decu počinje sutra

Pevačica Tanja Savić svoje sinove Maksima i Đorđa nije videla više od devet meseci, a sada je otišla u Australiju kako bi se pred sudom borila za svoje naslednike.

Naime, Tanja bi trebalo nakon višemesečne borbe da se suoči na suđenju sa svojim mužem Dušanom Jovančevićem,a kako je ranije pričala nada se da će sve na kraju biti u njenu korist.

 Još malo i završavamo ovo poglavlje. Srećna sam, nadam se najboljem. Verujem u Boga i u pravdu – rekla je tada emotivno Tanja.

– Tanja je oko svih detalja pričala sa svojim advokatom. Skupila je novac za put u Australiju i sve je uradila da ponovo zagrli sinove. Teško su joj pali ovi meseci od kada nije mogla da ih zagrli, poljubi. Stalno je plakala, a porodica ju je tešila. Svako malo se molila da joj ovaj slučaj uspe, a roditelji su kako se šuška prodali neko imanje samo da joj pomognu za put i boravak u Australiji. Skupila je hrabrosti i otišla puna optimizma da ponovo bude srećna u zagrljaju svojih naslednika – kaže izvor za Blic.

Tanja je ranije potvrdila da je uzbuđena zbog 19. februara kada je zakazano prvo ročište.

– Ako sam već ovoliko čekala, sačekaću i još ovoliko, tako da mi to daje još jednu nadu i neku novu dimenziju sreće da će mi se snovi ostvariti i da pravda pobedi, jer živim za pravdu. Pravdoljubiva sam osoba i ne želim nikom, kao ni sebi, da neko pati. Ove stvari koje su mi urađene ja to ne bih nikome uradila. Smatram da svaka majka treba da bude pored svoje dece. Deci je tu i mesto. Ne mogu da kažem da nije mesto pored oca, naravno da jeste, ali niko nema pravo da decu odvaja od majke – iskrena je bila tada Savićeva.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments