Thursday, May 6, 2021
HomeZanimljivostTajni plan Megan Markl da zavlada kraljevstvom: Ovako bi dobila moć kakav...

Tajni plan Megan Markl da zavlada kraljevstvom: Ovako bi dobila moć kakav je oduvek želela!

Samo nekoliko dana nakon što je potvrđeno da je planirano ponovno gledanje Megzita, princa Harija i Megan Markl otkazano u martu, navodno se sprema novi haos iza zidina Bakingemske palate.

Naime, kako tvrdi neimenovani izvor blizak  kraljevskoj porodici,kraljica Elizabeta II navodno priprema privatni krizni sastanak sa starijim članovima porodice. A sve to nakon što je saznala da vojvotkinja od Saseksa ima tajni plan protiv palate.

Uprkos tome što su se početkom prošle započeli samostalni život u Kanadi, izvor veruje da Megan igra dvostruku igru.

‘Svesna je da je njihov sin Arči sedmi u redu za tron dok druga deca s Kembridža ne dobiju svoju porodicu. Prijateljima se, prilično morbidno, poverila da se ‘svašta može dogoditi, tako da je najbolje biti spreman”, navodi neimenovani izvor.

Čak i kraljevski biograf Robert Lejsi, u svojoj najnovijoj knjiz” Bitka braće”  piše ‘Ko zna šta se može dogoditi u doba terorizma, napada i globalne pandemije… šesti i sedmi mogu se unaprediti u trećeg i četvrtog, ili čak i bliže’, pritom misleći na kraljevsku krunu.

Neimenovani izvor za New Idea je izjavio kako će se 39-godišnja Megan Markl dati sve od sebe da jednogodišnji Arči bude spreman za ulogu kralja. ‘Da se dogodi nezamislivo i da se Arči vrati u Englesku i ispuni ono što se trenutno ne očekuje od njega, Megan bi bila oduševljena. Dobila bi moć koju je uvek želela, bila bi mama kralja i to bi joj dalo status kakav nikada ne bi mogla postići samo kao Harijeva supruga. Megan će se pobrinuti da njihov naslednik nauči sve lekcije iz kraljevskog bontona u slučaju da odluči da se vrati’, objasnio je.

Maleni Arči već ima oko sebe tim stručnjaka za ponašanje dece, od radnih terapeuta preko fizioterapeuta, pa čak i logopeda, koji mu pomažu da bude natprosečan među decom svog uzrasta. Sada je otkriveno i da mu čitaju i englesku literaturu.

Megan Markl, Princ Hari

Navodno Megan čak traži od Harija da on većinom čita svom sinu.

Ona voli engleski naglasak i želi da ga Arči nauči. Kad malo poraste, Hari će ga edukovati o britanskim kraljevima i kraljicama iz prošlosti, kraljevskim protokolima i tradiciji. Megan zapravo ne želi da snobovi u palati gledaju Arčija s visine ako se vrati s jakim američkim naglaskom’, dodao je izvor.

Kraljevski autor Fil Dampier dodaje da je kraljica zgrožena Meganinim ponašanjem, pogotovo jer su ona i Hari okrenuli leđa monarhiji zbog holivudske slave i života u Americi.

Uprkos glasinama da je odlaganje pregleda Megziita bila srdačna odluka između Saseksa i kraljevske porodice, to verovatno nije istina, govori neimenovani izvor.

‘Villijam ih ne može videti, pogotovo Megan. Ali kao majka sina kraljevske krvi, ona jednostavno neće biti odbačena’, poručio je.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments