Saturday, June 12, 2021
HomeOsa newsSvetlana Srećković – prvo Lice sa naslovne strane i prava Party dama

Svetlana Srećković – prvo Lice sa naslovne strane i prava Party dama

Koliko projekat OrangeStar-a “Lice sa naslovne strane” znači za mlade, talentovane, ali i neafirmisane estradne umjetnike potvrđuje i primjer Svetlane Srećković. Riječ je o vokalnoj solistkinji od koje je pomenuti projekat i počeo.

Nepotrebno je naglašavati da joj je pojavljivanje u “Licu sa naslovne strane” dalo nemjerljiv vjetar u leđa u trenucima kada se nalazila na samom početku svoje estradne karijere. Ubrzo naon toga počinju nastupi, snimanja foto editorijala, kao i snimanje vlastitih pjesama i spotova.

Svoj vanserijski talenat Svetlana je pokazala i snimanjem popularnih cover numera, koji na društvenim mrežama bilježe hiljade pregleda, što samo potvrđuje da se polako ali sigurno bori za svoje mjesto pod suncem na estradnom nebu. Svetlana, kao i “Lice sa naslovne strane” bilježi samo uspjehe, što potvrđuje koliko je bitna saradnja, te šta znači imati pravi podsticaj i podršku.

Ova mlada, lijepa, telentovana i svakim danom sve popularnija pjevačica na svojim nastupima donosi garantovano dobar provod, te vlastitim primjerom potvrđuje da je, kao što to i njena pjesma kaže, prava “Party dama”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments