Friday, June 18, 2021
HomeShowbizSVET BRUJI O ODNOSU POZNATE GLUMICE I NJENOG SINA (18): Elizabet objasnila...

SVET BRUJI O ODNOSU POZNATE GLUMICE I NJENOG SINA (18): Elizabet objasnila zbog čega su ljudima ČUDNI! On je ISTI MAJKA

Sin Elizabet Harli, Demijan, toliko je povukao na poznatu majku, da na pojedinim fotografijama gde mu je kosa puštena niko ne može da veruje da je tako nešto moguće.

Prava je njena slika i prilika, a nedavno je napunio 18 godina. Pored njegovog čudnog izgleda, mnogi komentarišu i odnos mladog manekena sa poznatom majkom.

“Izolacija je drastično promenila moje planove za poslednje veče moje maloletnosti”, napisao je Damijan na Instagramu, koji sa majkom provodi dane na njihovom imanju.

On je upravo u njenom društvu i dočekao punoletstvo, u kućnoj atmosferi uz balone, alkohol i večeru, a sudeći po snimcima zabave im nije nedostajalo. Liz je Damjana dobila 2002. godine sa milijarderom Stivom Bingom, koji je izvršio samoubistvo prošle godine zbog depresije, a Damjan nosi majčino prezime.

Manekenka i njen sin su vrlo prisni, a britanska javnost je u više navrata njihov odnos nazvala “neprimerenim” i “bizarnim”. Čak je i poznati britanski novinar Imon Holms okarakterisao u svojoj emisiji ovaj odnos kao “veoma čudan”.

“S obzirom da sam ja samohrana majka, a on moje jedino dete, logično je da provodimo mnogo vremena zajedno i da nam je prijatno kada smo u društvu jedno drugog”, rekla je ona svojevremeno i dodala da je Damjan njena srodna duša.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments