Thursday, May 13, 2021
HomeShowbizSve pršti od luksuza: Ovde žive Snežana Dakić i njena ćerka Laura

Sve pršti od luksuza: Ovde žive Snežana Dakić i njena ćerka Laura

Pošto je stan salonski, Snežani se dopalo da zidovi imaju gipsane radove, tapete i budu u stilu moderne klasike, te tvrdi da je pri uređenju išla u tom smeru.

– Sve sem dnevnog boravka je prilično moderno uređeno, a saloni su mi ušuškani, jer tu najradije boravimo
Laura i ja, ona u belom, a ja u crnom. Pošto je ovo kovid-vreme i dosta vremena provodimo u kući, imala sam potrebu da nam ambijent bude topao, pa sam pozvala upomoć malo kiča – ove prekrivače koji imitiraju krzno i cvetne aranžmane.Međutim, kada biste sklonili dekoraciju, draperije s prozora i ova dva lustera,
dobili biste jednostavan prostor – kazala je ona.

Petar Đorđević

 

Dakićeva tvrdi je zahvaljujući različitoj formi zidova izrazila i raznolik umetnički senzibilitet.

– Volim kolorit i figuraciju u slikarstvu, pa mi je i takav izbor slika na zidovima. Imam slike i u kuhinji i u gostinskom toaletu. Volim velike formate, pa mi je veliki stan pružio i tu mogućnost. A
najdraži umetnički predmet mi je na klaviru – Laurin rad koji je naslikala s pet godina i koji se našao na izložbi i u kalendaru likovne radionice. Tada su je pohvalili kako je osetila perspektivu. Meni ovaj portret žene liči na Pikasa – ponosno je kazala novinarka,koja nije krila da je tokom godina dobila nekoliko ponuda da proda ili iznajmi stan, međutim na to se nije odlučila zbog ćerke.

Petar Đorđević

 
-Laurin ceo život se odvija u ovom kraju: škola, hobiji, pa sada i izlasci. A s obzirom a to da ona na jesen kreće u gimnaziju mislim da smo spremne za tu veliku promenu.

Petar Đorđević

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments