Thursday, July 29, 2021
HomeShowbizSuprugu omiljenog pevača niko ne prepoznaje, umesto BOTOKSA ubrizgavao joj INDUSTRIJSKI SILIKON

Suprugu omiljenog pevača niko ne prepoznaje, umesto BOTOKSA ubrizgavao joj INDUSTRIJSKI SILIKON

Na listi žena koje su potpuno izmenile svoj lik, i to ne u pozitivnom kontekstu, među prvim mestima nalazi se udovica muzičke legende.

Prisila Presli (75) javnosti je poznata kao udovica slavnog Elvisa Preslija. U vreme tog braka, ali i kasnije, važila je za jednu od najlepših žena poznatih javnosti. Međutim, Prisila je pala na čari estetske hirurgije toliko da je skoro da je više niko ni ne prepoznaje na ulici.

Prisila Prisli
foto: youtubescreen

Elvis i Prisila upoznali su se 1959. godine u Nemačkoj, na jednoj zabavi. U tom trenutku imala je 14 godina, ali uprkos tome, Elvis je krenuo da joj se udvara. Kući se vratila kasno, što je bio prvi signal roditeljima koji su pokušali da joj zabrane da izlazi sa Elvisom. Međutim, muzičar im je obećao da će od tada uvek paziti da je kući vrati na vreme.

Elvis Prisli
foto: Profimedia

Nakon što je Elvis napustio Nemačku, Prisila se našla u centru pažnje medija. Svi su se interesovali za devojčicu koja je najvećoj muzičkoj zvezdi ukrala srce. Onda su krenule priče da je Elvis u vezi sa Nensi Sinatrom i svi su poverovali da je priča sa Prisilom gotova. Kada se Elvis vratio u Ameriku sa turneje, počeo je da se svakodnevno čuje sa Prisilom, a videli su se 1962. godine, kada su joj roditelji dozvolili da ode da ga poseti.

Onda, sledeće godine, Prisila je dobila dozvolu i da počne da živi sa Elvisom. Na zimu 1966. godine Elvis ju je zaprosio i pola godine kasnije rekli su “da”. Potom je 1968. godine na svet došla njihova jedinica, Lisa Mari Presli.

Prisila i Elvis razveli su se 1973. godine, a Elvis je umro 1977. godine.

Prisila Prisli
foto: Print Screen Youtube

– Mislim da nikada više neću naći nekog koga ću voleti kao Elvisa. Nema svrhe uopšte upoređivati ga sa bilo kim. Istina je da je bilo muškaraca posle njega, ali on je bio i ostao moja prva i poslednja ljubav – izjavila je Prisila.

Prisila danas ima 75 godina i bavi se preduzetništvom, a često je na meti kritika jer je potpuno izmenila lik. Prisila je inače bila i žrtva doktora Serana iz Argentine, koji je klijentkinjama umesto botoksa ubrizgavao industrijski silikon koji se koristio za podmazivanje auto delova.

Pogledajte kako su nekada izgledali Elvis i Prisila:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Most Popular

Most Popular