Thursday, November 26, 2020
Home Arhiva Supermodel Bela Hadid proglašena je najlepšom ženom sveta

Supermodel Bela Hadid proglašena je najlepšom ženom sveta

Kako pišu strani mediji, prema rezultatima grupe naučnika koji analiziraju i najmanje detalje, supermodel i manekenka Bela Hadid proglašena ja najlepšom ženom sveta sa savršeno proprocionalnim licem.

Naime, njeno fizičko savršenstvo izmereno je na temelju oblika obrva, dužine nosa, punoće usana, pozicije brade, jagodica i oblika glave.

Odmah na lestvici iza uspešne manekenke našla se pevačica Bijonse, a na treće mesto smestila se Amber Herd. Četvrto mesto zauzela je Arijana Grande.

– Bela je bila jasna pobednica kada su se izmerili svi parametri. Njeno lice proračunom je pokazalo savršen rezultat. Najviši postotak od čak 99,7 odsto postigla je njena brada što znači da je od savršenog oblika deli tek sitnih 0.3 odsto. Njena simetrija lica najbliža je savršenstvu. Bela je nova generacija supermodela i moguće je da će dominirati scenom u narednim decenijama. Njena najveća slabost je na području obrva – objasnio je doktor De Silva, jedan od naučnika koji je radio na ovom projektu.

(izvor:Stroy.rs)

- Advertisment -

Most Popular

Četiri modne greške zbog kojih izgledate starije

Postoje sitne greške koje pravimo pri oblačenju i kombinovanju odjeće zbog kojih možda ostavljate drugačiji utisak od onog koji ste željeli.

Megan Markl izgubila bebu

Megan Markl je otvorila dušu i otkrila kako je u julu ove godine izgubila bebu.Za New York Times...

Prvi Srbin koji je imao harem: Čuveni srpski vojvoda usred Karađorđeve države imao 42 žene

Milenko Stojković bio je srpski vojvoda tokom Prvog srpskog ustanka. Najveći slavu...

Recent Comments