Friday, June 25, 2021
HomeZdravljeStopa smrtnosti od Fajzera 40 puta veća od stope smrtnosti od Covida...

Stopa smrtnosti od Fajzera 40 puta veća od stope smrtnosti od Covida kod starijih i 260 puta veća kod mlađih

Iako je u januaru grupa nezavisnih lekara zaključila da eksperimentalne COVID-19 vakcine „nisu sigurnije“ od samog virusa, nova analiza stopa smrtnosti zbog vakcina u Izraelu pokazuje da je to zaista moguće slučaj na dramatične nivoe.
Ponovo analiza objavljenih podataka iz izraelskog ministarstva zdravlja prema dr Herve Seligmann, član Medicinskog fakulteta Emerging infektivne i tropske bolesti u Eks-Marsej univerziteta, i inženjer Haim, Iativ otkrivaju, ukratko, da je RNK eksperimentalni vakcina iz kompanije Pfizer ubio je „oko 40 puta više (starijih) ljudi nego što bi sama bolest ubila“ tokom nedavnog petonedeljnog perioda vakcinacije. Među mlađom klasom, ove brojke se sastoje od stope smrtnosti 260 puta veće od one koju bi virus COVID-19 tvrdio u datom vremenskom okviru.
Iako se puna matematička analiza može naći u samom članku , autori pokazuju kako je među „vakcinisanima i starijima od 65 godina 0,2% … umrlo tokom tronedeljnog perioda između doza, dakle oko 200 među 100 000 vakcinisanih. Ovo se može uporediti sa 4,91 umrlih među 100 000 koji su umrli od COVID-19 bez vakcinacije. “
„Ova zastrašujuća slika takođe se proteže i na one ispod 65 godina“, nastavili su istraživači. Tokom petonedeljnog procesa vakcinacije „umrlo je 0,05 odsto, što znači 50 među 100.000. Ovo treba uporediti sa 0,19 na 100.000 umirućih od COVID-19 (koji) nisu vakcinisani … Otuda je stopa smrtnosti ove starosne grupe porasla za 260 (puta) tokom ovog petnedeljnog perioda procesa vakcinacije, u poređenju sa njihova prirodna stopa smrtnosti od COVID-19 “.
Kako izveštava IsraelNationalNevs (INN) , Seligmann je izraelsko-luksemburške nacionalnosti, ima diplomu biologije na Hebrejskom univerzitetu u Jerusalimu i napisao je više od 100 naučnih publikacija. INN izveštava da istraživači „nemaju sukoba ili interesa osim da imaju decu u Izraelu“.
Iativ i Seligmann utvrđuju da su čak i ovi „procenjeni brojevi smrtnih slučajeva od vakcine verovatno mnogo manji od stvarnih brojeva, jer predstavljaju samo one koji su definisani kao COVID-19 smrtni slučajevi za taj kratak vremenski period i ne uključuju AVC i srčane (i druge) događaji koji su rezultat zapaljivih reakcija “.
Niti ovi brojevi „objašnjavaju dugoročne komplikacije“, pišu oni.
Pored toga, u roku od nekoliko meseci očekuju „srednjoročne i dugoročne neželjene efekte vakcinacije kada ADE (poboljšanje zavisno od antitela)“ počinje da se manifestuje kod onih koji su primili eksperimentalnu vakcinu Pfizer.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments