Saturday, December 5, 2020
Home Arhiva Stefan Milenković postao tata: Upoznajte Nikolu!

Stefan Milenković postao tata: Upoznajte Nikolu!

Stefan Milenković i njegova surpuga Gorica Grozdanić postali su pre nekoliko dana ponosni roditelji malog Nikole, a srećnu vest su sada podelili sa svetom

Pre dve nedelje pisali smo o čuvenom violinisti u momentu kada je na društvene mreže postavio zajedničke fotografije sa suprugom u poodmakloj trudnoći, a tom prilikom je napisao:

– U zadnjoj nedelji trudnoće, već brojimo dane!

I čekali smo da čuveni violista saopšti srećnu vest. Ali, vest nikako da stigne…

A onda se sinoć na njegovom Instagram profilu pojavio post koji su mnogi sa nestrpljenjem čekali.

– Upoznajte Nikolu Milenkovića! Rođen 25. aprila 2020 u 8:30 ujutru. On i mama su odlično. A on je stalno gladan! – napisao je Stefan Milenković u opisu slike sa svojim prvencem.
Za Stefana Milenkovića, zna ceo svet i to od njegovog najranijeg uzrasta, jer je sa samo  tri godine uzeo violinu u ruke.

Međutim, ko je Gorica?

Gorica Grozdanić je gitaristkinja poreklom iz Banjaluke. Na njihovom venčanju uzela njegovo prezime i sada je ponosna gospođa Milenković.

Diplomirala je na Univerzitetu u Ilinoisu u Čikagu. U Americi godinama živi sa suprugom koji neretko dolazi i u Beograd.

Njihova veza počela je 2010. a venčanje se desilo četiri godine kasnije i od tada uspešno prate jednog drugog, na svojim profesionalnim putevima i u hobijima, a i interesovanja su im slična.

– Imam sreću da Gorica potpuno razume moj režim i neobičan ritam života, i ne samo što ga podržava već mi i angažovano pomaže u mnogim aspektima koji su deo aktivne karijere u muzičkom svetu danas. Sveukupno, računajući vezu i brak, zajedno smo skoro osam godina. Vreme provedeno s Goricom mogu da opišem kao divnih osam godina zajedničkog života – rekao je Milenković 2018. godine za magazin „Gloria“ kada je i opisao njihove zajedničke trenutke:

– Pošto najviše vežbam kod kuće, onda je Gorica, htela to ili ne, konstanto izložena mom sviranju. Kada ste profesionalni muzičar i kada je muzika deo svakog vašeg dana, onda ona postaje sastavni deo života i prosto je stalno u vazduhu.

Gorica je iste godine kada se udala za Stefana, diplomirala na Univerzitetu u Ilinoisu.

Pravi je primer prirodne lepote, a sa mužem deli veoma zanimljiva interesovanja.

Strastveni je ljubitelj sporta, bavi se padobranstvom i trčanjem.

A maraton je za nju „sitnica“.

Na maratonima u Americi okitila se i medaljom, a najsigurni „hod“ na trkačkoj stazi ima kada je pored nje suprug.

Mnogo toga zanimljivog osim ljubavi spaja bračni par Milenković, a kako vidimo, pored muzike, opsesija im je sport.

Stefan Milenković je u razgovoru za domaće medije ranije govorio da nije strepeo da se zbog čestih nastupa i obaveza neće ostvariti kao otac. Naprotiv, isticao je kako je spreman za tu važnu životnu ulogu.

Iako je vrlo mlad ušao u ozbiljnu vezu sa Ani Aznavonian, ipak posle 11 godina koliko su proveli zajedno, nisu imali dece.

– Postaću otac kad budem siguran da deci mogu da poklonim dovoljno vremena i pažnje. U čemu je poenta ako tate nikad nema. Voleo bih da budem roditelj, a ne da se samo tako zovem. Deca su divna, smisao su života, i ja na njih gledam kao na potencijal koji naš svet može učiniti boljim – rekao je Milenković pre tri godine za magazin „Gloria“ i istakao da je siguran da će roditeljstvo doći u pravom trenutku.

– Većina stvari u mom životu se desila upravo u trenutku kada je trebalo da se desi, tako da znam da je i pitanje stvaranja porodice, u smislu potomstva, nešto što će se manifestovati u pravom trenutku – rekao je u istom intervjuu Milenković.

I sada je došao taj divni trenutak! Čestitamo!

 

- Advertisment -

Most Popular

TANJA SAVIĆ POTVRDILA DA SE POMIRILA S MUŽEM! Mesecima ga je OPTUŽIVALA, a sad preokret: Tačno je, to smo uradili zbog SINOVA!

Pevačica Tanja Savić otkrila je da se pomirila sa mužem Dušanom Jovančevićem, kog je pre osam meseci optužila da je kidnapovao njihove...

Kinezi ovladavaju tehnologijom za modifikovanje vremena

Kineske vlasti planiraju da drastično prošire eksperimentalni program za modifikovanje vremenskih prilika tako da pokrije površinu od 5,5 miliona kvadratnih kilometara.

Ova godina je bila velika učiteljica života za sve nas

Ova 2020. godina je, prije svega zbog korona virusa, za mnoge postala omražena, a slikovito je opisala Sanja Marinković.

Recent Comments