Sunday, August 1, 2021
HomeMagazinSTAVILI SMO ZAREZ NA NAŠ ODNOS: Saša Kapor i Nikolina Kovač nisu...

STAVILI SMO ZAREZ NA NAŠ ODNOS: Saša Kapor i Nikolina Kovač nisu zajedno!

Saša Kapor je otkrio zbog čeka su on i njegova supruga Nikolina udaljeni sada, pa se našalio na svoj račun rekavši da da još uvijek nisu stavili tačku na njihov odnos.

-Nikolina i ja smo udaljeni, ona je u Sarajevu sa djecom kod njenih, a jako brzo se vraćam kod nje kako bismo izgladili sve naše odnose. Nismo još stavili tačku, zarez je u pitanju. Šalim se”-rekao je Saša Kapor.

Pjevačica Nikolina Kovač proslavila je svoj 30. rođendan, a na svom Instagram profilu je objavila fotografiju uz zanimljiv opis. Mnoge kolege su joj čestitale, a fotografijom koju je objavila pokazala je kako bi trebalo da izgleda jedna mlada mama, prenosi Express.

-Još jedno životno poglavlje je završeno. Ok, nije uvijek bilo onako kako si željela, kako si maštala, i samo ja znam koliko je trebalo roze boje da svakom sivom tonu dodaš malo magije… Ali je uvijek i zauvijek sve bilo iz čistog srca i zbog toga sam ti beskrajno zahvalna, beskrajno sam ti zahvalna na svakom osmijehu, svakoj suzi, porazu, pobjedi, jer si sada više nego spremna da zagrliš sve ono što odavno spremam za tebe. Srećan rođendanko, draga moja! – napisala je Nikolina u opisu fotografije.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Most Popular

Most Popular