Tuesday, June 22, 2021
HomeOsa newsSportŠta to ona pije? Fudbalerka u Holandiji na klupi "potegla" tečnost iz...

Šta to ona pije? Fudbalerka u Holandiji na klupi “potegla” tečnost iz tegle sa kiselim krastavcima

Potpuno neverovatna scena sa finala Kupa Holandije za žene između ADO Den Haga i PSV-a

Fudbalska sezona gotovo da je završena, sledi nam Evropsko prvenstvo, ali se lopta i dalje kotrlja u nekim zemljama. Tako je u Holandiji sinoć na programu bilo finale Kupa u ženskoj konkurenciji u kojem je PSV došao do prvog trofeja u istoriji savladavši ADO Den Hag u Almereu minimalnim rezultatom.

Međutim, teško da će se o samom rezultatu govoriti duže od dana. Ali o nečemu sigurno hoće, pošto je fudbalerka poraženog ADO Den Haga došla u centar pažnje nakon što je trener odlučio da je izvede sa terena u 80. minutu utakmice. Džanet van Belen ga je pomno slušala, a onda je u svoje ruke uzela – teglu sa kiselim krastavcima?!

Očekujući da će se možda samo poslužiti jednim krastavcem i tako se osvežiti, gledaoci su ostali potpuno šokirani kada je Džanet “potegla” i popila tečnost koja se nalazi u tegli. I sve to uz širok osmeh, kao da se ništa nije ni desilo.

Holandski mediji komentarišu da je ovo verovatno njeno energetsko piće, mada je potpuno nejasno kako je njen stomak odreagovao na čudan koktel i to posle velikog fizičkog napora koji podrazumeva trčanje gotovo punih 80 minuta.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments