Sunday, August 1, 2021
HomeShowbizŠTA SE DEŠAVA SA NJOM: Nikolina Pišek više neće biti voditeljica?

ŠTA SE DEŠAVA SA NJOM: Nikolina Pišek više neće biti voditeljica?

Nikolina Ristović Pišek, poznata voditeljica i atraktivna dama, je prinuđena kao i svi ostali se čuvati od korone. Zanimljivo je da još uvijek nije počela raditi voditeljski posao za kojeg kaže da ga se itekako uželjela isto kao što se uželjela Beograda gdje inače živi.

Vrijeme provodi između ostalog, i vježbajući. Nesebično je dala svim ženama savjet da korisno troše vrijeme i da budu aktivne. Nema žene koja, po njenom mišljenju, nema vremena za očuvanje svog tijela i uma.

-Te aktivnosti potaknu sve lijepo u ženi jer ljepota dolazi iznutra. Nezdrav čovjek i tužan ne može biti pozitivan, kaže Nikolina koja pored navedenog i obaveza prema djeci, svoju kreativnost usredsredila na vlastiti brend koji je pokrenula uz pomoć dizajnera Borisa Banovića.

U pitanju su univerzalni komadi odjeće za djecu. Odjeća koju nose i dječaci i djevojčice jer su uniseks. Sve mora biti udobno od eko pamuka a brend nos naziv “Guilty or innocent”. Ekološki materiajal mora biti estetski privlačan i lijep za djecu koja su očarana, prenosi Express.

-Klinci imaju afinitet za takav spoj estetitke i omiljenih dječijih likova – kaže ona a radeći na ovom poduhvatu dječije odjeće Nikolina je u sebi probudila mladelačku energiju.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Most Popular

Most Popular