Saturday, June 12, 2021
HomeArhivaŠta će se desiti sa onima koji ne pređu u petu dimenziju

Šta će se desiti sa onima koji ne pređu u petu dimenziju

Kosmička isceljujuća energija ulazi u svako telo na Zemlji – bez izuzetka i ona čisti tamne delove iz nas, što kod onih koji ne žele raditi na sebi rezultira fizičkim bolestima, mentalnim te emocionalnim tegobama.

Pošto mi nismo samo fizičko telo nego smo skup 7 tela, od kojih ću za potrebe teksta govoriti o samo 4 – fizičkom, mentalnom, emocionalnom i duhovnom, naša vibracija je skup funkcionalnosti svih tih tela.

Sve naše fizičke bolesti drže nas na nižim frekvencijama.

Lek: što više posvetiti pažnje svom fizičkom zdravlju u narednom periodu, tj. pokušati izlečiti bar neke od svojih bolesti.

Sve naše negativne misli, deprimirajući životni stavovi koje dugo imamo u podsvesti, (i/ili u Svesti), takođe spuštaju našu vibraciju.

Lek: istražiti šta su naša negativna životna uverenja i što pre ih početi preokrenuti u pozitivna.

Sve naše negativne emocije i osećaji poput: dugotrajne tuge, očaja, zatim žalosti, ljubomore, zavisti, deprimiranosti, besa i ljutnje rezultiraju niskom vibracijom.

Lek: analizirati te svoje emocije, razgovarati sa sobom svakodnevno i početi svesno raditi na tome da te negativne emocije zamijenimo pozitivnima.

Ako ne nahranimo i duhovno telo svakodnevno, meditacijom, pozitivnim mišljenjem, povezivanjem s našim vodičima i našim Višim Ja te Ja Jesam Prisustvom, te duhovnim pozitivnim bićima, po vašem izboru, te se na bilo koji način ne povezujemo sa Izvorom, gubimo energiju i opet imamo nisku vibraciju.

Dakle, sva 4 tela trebaju biti koliko toliko “izlečena” i naravno, međusobno usklađena. Isto tako, vanjska ličnost i duša moraju u ovom vremenu biti konačno u sinhronicitetu što se tiče ciljeva, želja i namera za ostatak životnog puta.

U krajnjem, sve se svodi na omer Svetla i Tame u nama. Sve što smo naveli, u konačnici određuje taj omer u nama, koliko smo “osvetlili” sva svoja tela i svoj život generalno, a koliko još imamo tamnih delova. Ako smo odradili bar dio spomenutog, time smo već značajnije podigli svoju vibraciju jer je ukupan kvocijent Svetlosti prevagnuo nad tamnim delom.

Oni koji ne znaju ništa o ovome, ne rade na sebi, i imaju u sebi veći kvocijent Tame od Svetla /zbog svih faktora gore spomenutih), prolaze puno intenzivnije kroz proces čišćenja koji se sada odvija. Zašto se to događa?

Naime, kako ova kosmička isceljujuća energija ulazi u svako telo na Zemlji, bez izuzetka, ona počne čistiti te tamne delove iz nas, bilo da se radi o fizičkim bolestima, ili o mentalnim, (psihičkim) te emocionalnim tegobama.

Ako u sebi hranimo većinom negativna osećanja ili negativne misli o sebi i drugima, i ne želimo se menjati na bolje, tada se na žalost događa to da telo počne otkazivati, imuni sistem pada, a mentalno stanje osobe se pogoršava.

Osim postojećih, javljaju se nove bolesti, i to dosta brzo, bez nekog logičnog objašnjenja. Pošto ova kosmička energija izuzetno utiče i na psihu, to će psihički labilne osobe ovo jako teško podneti, i njihovo stanje će se pogoršati.

U konačnici, telo i um ne mogu izdržati toliku količinu Svetla u odnosu na vlastitu tamu iznutra, i tada će se verovatno događati infarkti, moždani udari i takve osobe će vrlo brzo napuštati ovaj svet.

“Poješće ih vlastita tama”, kako to neki znaju reći.

To je krajnji i najjednostavniji odgovor za sve nas. Konačno doživljavamo to što smo toliko dugo čekali, da Svetlo pobjedi tamu, prvenstveno u svakom od nas pojedinačno, a potom i kolektivno.

U ovom periodu takođe odlaze sve duše koje se (iako u sebi imaju značajan kvocijent Svetla) nisu se odlučile proći ovaj proces Transformacije i biti fizički prisutne na Zemlji kada se to bude događalo. Moramo znati da je to bila njihova odluka pre nego su se inkarnirale. To su jedini izuzeci od navedenog.

Pošto svi mi u porodicama imamo neke članove koji još uvek spavaju i nisu probuđeni, teško nam je gledati kakve učinke ima na njih ova pozitivna kosmička energija. Moramo imati vrlo jasan stav o tome – poštivati odluku njihove duše, te njihovu odluku da se ne razvijaju dalje u ovoj inkarnaciji i ne rade na sebi.

Obično je reč o starijim osobama, ali često i o našim partnerima. Ređe su u pitanju deca, jer sve ove nove generacije, počevši od 1990. pa nadalje rađaju se s prethodnim znanjem o ovim vremenima i ona će biti vrlo brzo lideri ovih grandioznih promena.

Na kraju, moramo imati razumevanje i saosećanje za proces koji prolazi svako od nas i tu nema stavljanja u ladice: dobar, loš…

Svako je već davno odlučio gde će biti kada se ove promene budu događale. I svako od njih je na nivou duše već više puta imao izbor u ovom životu da se uslovno rečeno opredeli za Svetlo ili Tamu.

I tu ne vredi onaj stari izgovor: Nisam znao! Svaka duša vrlo dobro zna ove stvari, a to što je vanjska ličnost neosveštena, to je druga stvar.

Dakle, dolazi već neko vreme do raskola u biološkim porodicama, koje se sada sve češće raspadaju, ustupajući mesto tzv. duhovnim porodicama.

Razvodi brakova su se jako povećali, nezadovoljstvo življenja s partnerom rezultira razlazom jer partneri koji su zajedno više godina jednostavno ili su odradili međusobnu karmu ili su postali toliko različitih frekvencija da život skupa više nije moguć.

Ako je to slučaj i kod vas, bolje osvestite tu činjenicu što pre i ne razvlačite i ne pokušavajte oživeti nešto što više svakako niti će cvetati niti će funkcionisati u vašem životu. Bolno, ali istinito!

 

Za utehu, znajte da se to ovog trenutka događa ogromnom broju ljudi na svetu. Bolje je okrenuti se novim ljudima, onima s kojima ćemo se spontano prepoznati jer sada je vreme stvaranja duhovnih porodica – duša dušu prepoznaje i sve ostalo postaje manje bitno.

Vreme je Istine, Svetlosti, Ljubavi – i zato sve ono, što u svakom od nas nije Svetlost, Ljubav i Istina biće počišćeno iz nas za naše Najveće Dobro.

 

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments