Thursday, July 29, 2021
HomeArhivaSrpska manekenka skočila s mosta zbog ljubavi, a onda je upoznala slavnog...

Srpska manekenka skočila s mosta zbog ljubavi, a onda je upoznala slavnog fudbalera i njen život postaje holivudska bajka

Manekenka Jovana Švonja, važi za jednu od najlepših Srpkinja, živi na visokoj nozi, a sada je udata za popularnog fudbalera Filipa Đorđevića. Ali njen životni put nije bio bez trnja.

Naime, 2010. godine mediji su brujali da je manekenka pokušala da sebi oduzme život skočivši sa mosta Duga u Novom Sadu, a razlog je bila svađa sa tadašnjim dečkom. Ona je to kasnije demantovala rekavši da je u pitanju nezgoda, a ne namerni postupak.

 

Dve godine nakon toga je sa drugom išla na izvor termalne vode kod Sremske Mitrovice. Pošto je bila neoprezna, okliznula se i upala u vrelo u kojem je temperatura vode bila 90 stepeni. Drug ju je brzo izvukao, ali ipak joj je oštećeno 50 odsto kože i opala joj je kosa. Tri nedelje je provela u Kliničkom centru u Novom Sadu nakon čega se uspešno oporavila.

U aprilu 2014. godine je započela vezu sa tri godine starijim fudbalerom Filipom Đorđevićem. Nakon tri meseca su se verili, a 10. novembra su se venčali. Građansko venčanje je održano u beogradskom restoranu, a ubrzo je sa suprugom otišla u Rim pošto on nastupa za rimski fudbalski klub Lacio.

Izvor: (Kurir)

Most Popular

Most Popular

Most Popular