Friday, December 4, 2020
Home Arhiva Sreća u porodici Izraelske manekenke

Sreća u porodici Izraelske manekenke

Baš kako je i priželjkivala veliku porodicu još 2015. godine kada se udala, slavna manekenka i njen suprug postali su roditelji još jednog djeteta, zbog čega ne mogu biti srećniji.

Izraelska manekenka Bar Refaeli na svet je donela svoje treće dete koje je dobila sa biznismenom Adijem Ezrom. U junu prošle godine na Instagramu je objavila novu trudnoću, a sada je putem te društvene mreže potvrdila i da je porod prošao u najboljem redu.

“Ovako izgleda pravi GLAM. Treće dete u tri i po godine, život je prekrasan”, napisala je i podelila fotografiju iz bolnice, a u komentarima obožavaoci su joj čestitali na prinovi.

Šaljivim videom nasmejala je pratioce kada ih je obavestila o trudnoći. “Ja sam trudna” rekla je u videu, grleći prijatelja Assisa Azara.

Assi se našalio s njom, rekavši: “Nije li pre nekoliko sekundi bila trudna s drugim detetom? Jako sam srećan zbog nje, ako se ne šali… Ali, izgleda malo trudno, izgleda. A zašto joj uopšte treba troje dece?” Još 2015. manekenka je izjavila kako priželjkuje veliku porodicu, naročito zato što je i sama odrasla u familiji sa četvero dece.

Inače, manekenka i poduzetnik venčali su se 2015. godine u Izraelu. U avgustu 2016. postali su roditelji djevojčice Liv, a kćer Elle rodila se u oktobru 2017. godine. Ime za treće dete par još nije otkrio.

 

- Advertisment -

Most Popular

Kajli Minog pobedila tešku bolest, ali jednu stvar ne može da preboli

Kajli je pre nedelju dana postigla veliki uspeh tako što je postala prva pevačica u Velikoj Britaniji koja je u pet...

Ispovest Dragane Mirković koja je podigla prašinu, pevačica otkrila kome smeta na estradi

 Dragana Mirković oduvek je svoju muzičku karijeru gradila samo na dobrim pesmama i...

Oglasio se Duško Tošić: Odlazim, veoma sam tužan

Duško Tošić veoma je iznenadio i šokirao sve svoje pratioce najnovijom objavom na "Instagramu". Fudbaler, koji se trenutno...

Dr Stefanović Blumenau: Od korone se ne umire – Nisam siguran da je to virus –VIDEO

Ne može da se dokaže da postoji korona, jer u našoj zemlji do sada nije urađena...

Recent Comments