Sunday, July 25, 2021
HomeShowbizSrbijanska influencerka svom psu daje lekove za smirenje jer je nervira kad...

Srbijanska influencerka svom psu daje lekove za smirenje jer je nervira kad on laje

Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, zgrozila je javnost kada je otkrila da svom psu, pomerancu Aspenu, daje lekove za smirenje jer je nervira kad on laje.

Popularna blogerka nedavno se vratila iz Majamija, gde je boravila nekoliko dana, i odmah je snimila video u kome je prezentovala proizvode koje je tamo pazarila. Pored šminke, Zorannah je kupila i gomilu mirišljavih sveća, skupocenih brendiranih igračkica za svog ljubimca, ali i lijekove. Kako za sebe, tako i za psa.

Interesantno je da to nisu lekovi koji služe za lečenje njenog ljubimca, već za smirenje. Iako ima pomeranca, koji je izuzetno mali, poslušan i lak za dresiranje, očigledno da je blogerki lakše da ga nakljuka tabletama i na taj način ga umiri. Takođe, uzela mu je i tablete za posvetljivanje predela oko očiju, jer tamni kolutovi ne izgledaju estetski lepo.

– Kupila sam mu tablete za problem koji ima oko očiju, jer mu je to tamno. I mnogo mu je bolje. Dam mu jednu tabletu dnevno, pomešam s hranom. Inače, on jede šta stigne – počela je Zorannah i već tu pokazala nemarnost, a potom nastavila.– Ušla sam u neki pet šop i našla sam ovo – just relax. Biljne tablete… Mislim, nisu to tablete za smirenje, ali kao da se pas malo umiri. Sinoć mi je bio veterinar i pitala sam koliko da mu dajem, jer piše da ide pola tablete na psa koji ima ispod 12 kilograma. A Aspen, mučenik, nema ni kilogram. Tako da mi je veterinar rekao da mu dam bukvalno malo, kad stvarno poludi – šokirala je Zorannah u videu.

Interesantno je da je baš u tom trenutku pas bio poprilično miran, da nije previše skakao ni lajao kao što ima običaj da to radi dok se ona snima, pa su mnogi posumnjali da mu je odmah dala lek za smirenje.

– Aspen ne laje. Sigurno je popio tableticu – jedan je od komentara ispod videa.

Inače, ono što su njeni pratioci primetili i zamerili joj jeste da ona uopšte ne vodi računa o psu, da je mrzi da ga vodi u šetnju, zbog čega često nosi pelene da ne bi vršio nuždu po stanu. Takođe, ponosna vlasnica je više puta snimala ljubimca koji pravi haos i na javnim mestima, po restoranima, a njoj je sve to bilo “simpatično”. Očigledno je da joj je najteže da izdrži s njim kada su kod kuće, zbog čega je odlučila da ga praktično drogira kada želi svoj mir, umesto da mu se posveti.Blogerka je u Americi kupila i lekove za sebe, i to vitamine za spavanje. Naglasila je da su svi na biljnoj bazi i da služe da se naspava, ali je otkrila i da ujutru mora da popije vitamin za razbuđivanje, jer od onih za spavanje “ne može da se razbudi”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Most Popular

Most Popular