Thursday, July 29, 2021
HomeArhivaSRAMNI OGLAS PORODICE LEGENDE NARODNE MUZIKE Rasprodaju imovinu Usnije Redžepove?! KLAVIR, KREVET...

SRAMNI OGLAS PORODICE LEGENDE NARODNE MUZIKE Rasprodaju imovinu Usnije Redžepove?! KLAVIR, KREVET na kom je bolovala…

Usnija Redžepova nije među živima već pet godina, a sada su njeni bližnji navodno počeli da rasprodaju i njenu vrednu imovinu putem oglasa.

Naime, na jednom profilu na društvenoj mreži Fejsbuk osvanuo je oglas u kome se prodaju antikviteti Usnije Redžepove, kao i njen klavir, koji je krasio luksuznu kuću na Dušanovcu. Ono što je najbizarnije jeste činjenica da na istom oglasu stoji i krevet pokojne pevačice, u kojem je provela poslednje trenutke života.

FOTO: PRINTSCREEN

Za Srpski telegraf progovorio je Usnijin prijatelj koji je bio šokiran ovim nasvakidašnjim potezom.

– Šele i Usnija su stvorili baš dosta. Često su menjali stanove i kuće. Jedno vreme su imali salonac u centru Beograda, a onda dvorac u Moštanici. Poslednji stan bio je na Dušanovcu. Kuća je prepuna mnogih vrednosti. Usnija je donosila antikvitete sa svih strana sveta. Obišla je svet sa svojom pesmom, a uvek je nešto donela. Nisu to bili bilo kakvi suveniri, već zaista skupe stvari. Klavir i svi suveniri koje je Usnija obožavala, kao i krevet na kome je spavala, bolovala i provela poslednje trenutke u životu sada su na prodaju. Umela je na klaviru da zasvira za prijatelje i zapeva kada su bila neka okupljanja, za njega je bila baš vezana. To je užasna sramota. Umesto da Usnijine stvari odu u neki muzej, kao eksponati, u sećanje na jednu od najvećih zvezda svih vremena, one se prodaju na oglasima. To su verovatno stavili da prodaju njen brat i snaja jer je ona samo njih imala – kaže Usnijin prijatelj.

Oglas već danima kruži na Fejsbuku, a svako ko želi da sazna cenu ovih dragocenih predmeta mora da se obrati agentu za prodaju.

Usnija Redžepova je bila poznata po antikvitetima i stvarima koje je donosila sa svih strana sveta. Njena kuća bila je prepuna vrednih stvari, koje su ostale u vlasništvu njenog brata i snaje. Ovako je legendarna pevačica pričala na temu antikviteta, koje je imala u izobilju i bila je emotivno vezana za njih.

– Veliku lampu u obliku statue devojke nosila sam uvek sa sobom, kud god da sam se selila i ona je u mom posedu još od devojačkih dana. Dobila sam je davno od jednog mog prijatelja, baletskog igrača Narodnog pozorišta. Videvši je kod njega u stanu, toliko sam se oduševila da sam ga zamolila da mi je proda. Budući da me obožava, odlučio je da mi je pokloni i to mi je veoma draga uspomena na njega. Keramičkog psa kojeg smo nazvali Lesi Šele i ja smo kupili početkom sedamdesetih kada smo prvi put bili u Nemačkoj, tako da svaka sitnica u našem domu za nas ima neko posebno značenje – govorila je pevačica.

FOTO: PRINTSCREEN/YOUTUBE

Most Popular

Most Popular

Most Popular