Saturday, May 8, 2021
HomeOsa newsŠokantni detalji iz knjige: Kraljica Elizabeta je gađala princa Filipa cipelom i...

Šokantni detalji iz knjige: Kraljica Elizabeta je gađala princa Filipa cipelom i teniskim reketom, tuču snimila kamera!

Britanska kraljica Elizabeta II (94)  i princ Filip (99), vojvoda od Edingurga , kao i svaki par imali su bračne trzavice, ali neke svađe eskalirale su i u fizički obračun.

Kraljevska autorka Ingrid Sevard u svojoj najnovijoj knjizi pod nazivom “Otkriveni princ Filip” priča  da je kraljevski par jednom prilikom imao i više nego burnu raspravu.
U razgovoru za Fox News, ona je otkriva kako je kraljica Elizabeta II tokom jedne kraljevske turneje po Australiji 1954. godine prošlog veka bacila teniski reket i cipele na supruga. Očigledno je tokom te borbe kraljevski par pratila filmska ekipa jer su snimali dokumentarac, a celu tuču je snimila kamera. ‘Filmska ekipa stajala je ispred male vile za odmor. Odjednom su videli princa Filipa na balkonu, a za njim su leteli teniski reket i par teniskih cipela bačenih prema njegovoj glavi’, otkrila je Sevard.

foto: Profimedia

Ubrzo nakon rasprave, kraljevski tajni sekretar na turneji  odmah je zatražio od ekipe da prekine snimanje i da mu daju snimke, što su oni i učinili. Kraljica je takođe lično zatražila od očevidaca da joj oproste, rekavši da se to događa u braku.

Sevard takođe dodaje da su princ Filip i kraljica Elizabeta, iako ludo zaljubljeni jedno u drugo, imali svoje gorke trenutke.

“Bračno savršenstvo nije lako steći kad živite pod lupom javnosti, a svaki potez posmatra cela nacija’, objasnila je Sevard, dodajući je da su Elizabeta i Filip to uspeli.

Inače, pomenuta knjiga zadire u kraljevsku karijeru princa Filipa, jednog od prinčeva s najdužim stažem u istorijii britanske monarhije. Knjiga priča o nekoliko aspekata njegovog života, uključujući najnoviji skandal “Megzit” s kojim se suočila kraljevska porodica.

Par poslednjih godina živi na odvojenim imanjima.

Princ Filip se sada  povukao s radnog mesta, odlučivši da proživi poslednje dane u seoskoj kući smeštenoj u osamljenom kutku imanja Sandringham u Norfolku u Engleskoj, daleko od Bakingemske palate.

Kraljica Elizabeta nastavlja sa svojim radom i u 94 godini.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments