Tuesday, June 22, 2021
HomeLifestyleŠOK INTERVJU JELENE ĐOKOVIĆ Progovorila o problemima u braku: Bila sam FRUSTRIRANA...

ŠOK INTERVJU JELENE ĐOKOVIĆ Progovorila o problemima u braku: Bila sam FRUSTRIRANA I ANKSIOZNA, to me je UNIŠTILO, a Novak je dete

Jeleni Đoković (34) ceo svet zavidi na onome što ima – vrlo uspešnom suprugu, ispunjenom privatnom i poslovnom životu, dvoje predivne dece, nekretninama u celom svetu.

Međutim, ona je otkrila i tamniju stranu medalje, iskreno progovorila o problemima sa kojima se suočavala u braku sa Novakom Đokovićem i načinima na koje pokušava da dovede svoj život u ravnotežu.

Jelena Đoković
FOTO: PROFIMEDIA

– Svaka prepreka sa kojom se suočimo nas ojača. Mi smo strastveni, zbog čega dolazi do razmimoliaženja. Trenutno sam posvećena majčinstvu i usporena, dok on ne želi da bude aktivan. Želi da putuje, da radi svašta, a ja ga onda upozorim da imamo dvoje dece i da moramo da im se prilgodimo – rekla je Jelena koja je istakla da je zanima samo ispunjen život.

– Ne želim da radim stvari zato što mislim da moram da ih radim i da nemam izbora. Sada znam da imam izbor. Radim na svom telu jer želim da imam energije da bih živela sa smehom i smislom – rekla je supruga najboljeg tenisera sveta, koja je istakla da Novak mnogo bolje vodi računa o sebi.

Jelena Đoković
FOTO: K1

– O Novaku sam naučila da je sjajan u vođenju računa o sebi. Nekada sam mislila da je to sebično, a sada shvatam da nije, da to svi treba da radimo. Još učim kako da vodim računa o sebi. Tek kada se pobrinemo za sebe, imamo šta da ponudimo drugima – rekla je Jelena, koja je posle fakulteta u Italiji završila master i uradila doktorat iz oblasti menadžmenta u Monaku. Ona je istakla da se jedno vreme nadmetala sa Novakom.

Jelena Đoković
FOTO: PROFIMEDIA

– Biće hrabro od mene što ovo kažem pred milionima, ali pokušavala sam da se takmičim s Noletom. Mislila sam da ne dobijam dovoljno priznanja koje zaslužujem, a da se moj rad ne vidi jer se sve odvija u pozadini. Sve što sam radila bilo je nevidljivo. Žene nemaju prostora da progovore, da se pokažu i postoji stereotip o ženama sportista, kako treba da izgledaju i da se ponašaju. Nekada me je bolelo što sam prepoznata samo kao njegova žena, sad to nosim s ponosom – dodala je Đokovićka i istakla da je dosta energije uložila u odgajanje sinova.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments