Saturday, June 12, 2021
HomeOsa newsSnima se nastavak serije "Seks i grad", ali bez starih glumica

Snima se nastavak serije “Seks i grad”, ali bez starih glumica

Ono što je sigurno to je da trećeg dela filma neće biti, ali autorka serije Kendis Bušnel je napisala scenario za nastavak serije. U planu je priča o ljubavi, seksu i poslu u Njujorku, ovaj put među pripadnicama koje imaju pedeset i više godina.

Scenario će biti urađen po romanu koji bi tek trebalo da izađe u oktobru, „Is there still sex in the city?”

Produkcijske kuće su već preuzele i otkupile prava ovog romana, pa se očekuje i zeleno svetlo za snimanje nastavka popularne serije.

Bušnelova je i izvršni producent nastavka, a odgovor na pitanje koje nosi njen roman daće serije, kako kažu iz Paramaunta „Da, ima ga”.

Razlika između originalne serije i ovog nastvaka nije samo u godinama glavnih junakinja već i u glumicama. Sada ćemo imati priliku da vidimo nova lica na ekranu koja još nisu otkrivena.

Autorka hit serije je izjavila kako je populacija žena u pedesetim godinama jako mala i kako se nekada smatralo da su to godine povlačenja, penzije i smanjenog seksualnog apetita.

Serija „Seks i grad” se prikazivala od 1998. do 2004. godine, a glavne uloge su nosile Sara Džesika Parker, Sintija Nikson, Kim Katral i Kristin Dejvis.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments