Thursday, May 13, 2021
HomeOsa newsSlavni violinista Andre Rije otkrio tajnu uspješnog braka

Slavni violinista Andre Rije otkrio tajnu uspješnog braka

Andre Rije je violinista, dirigent i kompozitor koji je svojom muzikom i orkestrom “Johan Štraus” zaslužan za međunarodni preporod valcera u novije vrijeme. Njegova muzika i nastupi odišu ogromnom količinom romantike, a koliko je i sam romantičan potvrđuje svojim višedecenijskim brakom sa suprugom Mardžori.

Nedavno su obilježili 47. godišnjicu svoje bračne zajednice iz koje imaju dva sina i petoro unučadi. A tajnu uspješnog i dugovječnog braka Rije je rado podijelio. Po njemu, na prvom mjestu je ljubav, zatim slijede poštovanje, povjerenje i humor.

I na primjeru slavnog violiniste potvrđeno je ono pravilo da iza svakog uspješnog muškarca stoji uspješna žena. Naime, malo je poznato da je za karijeru Anree Rijea najzaslužnija upravo njegova supruga Mardžori, koja iz sjenke upravlja svime, prepuštajući njemu da se isključivo bavi muzikom.

S obzirom da je planetarno popularna ličnost Rije naglašava još jednu stvar koja je od isključive važnosti za uspješan brak, a to je čuvanje privatnosti, te da se u javnost iznosi samo koliko je neophodno.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments